Svatby roku 2020: Oženil se Kaiser, Hamáček i vítěz StarDance Vodička

  • 29
I přesto, že rok 2020 svatbám a oslavám s rodinou a přáteli kvůli šíření koronaviru a souvisejícím opatřením příliš nepřál, mnoho párů se rozhodlo uzavřít manželství právě letos. Potřetí se ženil herec Bolek Polívka či muzikant David Koller. Své ano si řekli i Oldřich Kaiser a jeho láska Dáša Vokatá.

Veselka 25 dní po zásnubách

Michaela Gemrotová a její manžel Jiří (2020)

Muzikálová kráska Michaela Gemrotová řekla své ano snoubenci Jirkovi. Zpěvačka už kdysi jednu svatbu chystala, a to s bývalým přítelem, houslistou Sašou Kopkou, se kterým žila devět let. „Když mě Jiřík požádal o ruku, byla jsem v dokonale překrásném šoku. Chvíli jsem přemýšlela, jestli nesním. Bylo to nádherné,“ pochlubila se na Instagramu Gemrotová. 

Muzikantova třetí svatba

Jsme vděční za každý další (společně) protančený den. ♥️ Myslím, že tyhle dvě fotky docela dobře vystihují nejen start našeho manželství, ale hlavně to, proč se to všechno tak “nějak” stalo :) #laska diky genialni #marekmusilphoto #davidkollerofficial

17. července 2020 v 22:52, příspěvek archivován: 18. prosince 2020 v 14:57

Zpěvák a frontman české kapely Lucie David Koller se potřetí oženil krátce před šedesátými narozeninami. Vzal si matku svého nejmladšího syna Davida, o téměř třicet let mladší Annu Dolejskou. Svatba se konala na zámku v Mikulově.

Tajný obřad ve Vídni

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá na předávání cen Český lev (Praha, 10. března 2018)

Oldřich Kaiser se opět oženil přesně patnáct let po rozvodu s první manželkou Naďou Konvalinkou. Svou dlouholetou partnerku Dášu Vokatou, vdovu po Ivanu Martinu Jirousovi, si herec vzal na tajném obřadu ve Vídni.

Obřad po 24 letech vztahu

Bolek Polívka a Marcela Černá (Karlovy Vary, 1. července 2016)

Bolek Polívka a Marcela Černá se vzali po čtyřiadvaceti společně strávených letech. Svatba byla v Brně a herec s partnerkou si vybrali magické dvojkové datum 22. 2. 2020. Polívka a Černá mají spolu dceru Marianu a syny Jana a Františka Antonína. Herec byl v minulosti už dvakrát ženatý. Jeho první ženou byla partnerka Stanislava, druhou manželkou francouzská herečka Chantal Poullain.  

Skromný obřad na hradě Windsor

Princezna Beatrice a její manžel, italský miliardář Edoardo Mapelli Mozzi (2020)

Britská princezna Beatrice a italský miliardář Edoardo Mapelli Mozzi se vzali v létě na hradě Windsor. Kvůli koronavirovým opatřením šlo místo plánované velkolepé svatby pouze o skromný obřad o dvaceti hostech, za účasti královny Alžběty II. a jejího manžela prince Philipa.

Intimní svatba na zámku

Z červeného koberce cen Český lev, Jan Dolanský a Lenka Vlasáková

Jan Dolanský a Lenka Vlasáková se vzali po devatenáctiletém vztahu. Svatba se konala v létě v kruhu nejbližší rodiny na zámku Křinec, oba manželé byli v bílém. Herci spolu vychovávají čtyři děti. Lenka Vlasáková má z prvního manželství s výtvarníkem Egonem Tobiášem dceru Sofii. S Janem Dolanským mají syny Johana a Maxe a dceru Amélii.

Fotbalista a jeho kráska

Děkujeme všem, kdo nás podporoval v našem svobodném životě a věříme, že nyní v našem manželství budete nadále pokračovat
Řekli jsme si ANO!! 8.8.2020 ‍‍

Thank you all those who supported us in our free life and we believe that you will now continue our marriage
We said YES !! 8/8/2020 ‍‍

9. srpna 2020 v 12:31, příspěvek archivován: 18. prosince 2020 v 14:44

Ano si letos řekli také nejdražší hráč české ligy současnosti Tomáš Souček a jeho dlouholetá partnerka Natálie. „Děkujeme všem, kteří nás podporovali v našem svobodném životě a věříme, že nyní v našem manželství v tom budou nadále pokračovat,“ vzkázal ženich. Natálie a Tomáš společně vychovávají dceru Terezku, která se narodila loni v lednu. 

Láska v politice

Svatební foto vicepremiéra a předsedy ČSSD Jana Hamáčka. Vzal si bývalou...

Ministr vnitra Jan Hamáček je ženatý podruhé. Za ženu si vzal bývalou političku ODS Gabrielu Kloudovou. Stalo se tak několik týdnů po jeho oficiálním potvrzení rozvodu s první manželkou Kamilou. „Náš příběh možná obsahuje spoustu klišé. Ale jsou věci, které neovlivníte, každý to jistě znáte. S Gábinou jsme se potkali při práci, zamilovali jsme se, a dneska jsme se vzali,“ napsal Hamáček na sociálních sítích. Jeho první manželství skončilo po třinácti letech. S bývalou manželkou má dvě děti. Gabriela Kloudová byla v minulosti vdaná za někdejšího náměstka pražského primátora Jiřího Vávru.

Čtyři svatby a tři potomci

Dennis Quaid a Laura Savoie (Nashville, 10. listopadu 2019)

Čtvrtou chotí herce Dennise Quaida se letos stala o 39 let mladší Laura Savoie. Vzali se během tajné svatby na pláži v Santa Barbaře. O sňatku netušila dopředu rodina ani přátelé. Quaid a Savoie se potkali na obchodní schůzce. Podle herce šlo o lásku na první pohled. Herec byl už třikrát ženatý. Jeho první manželkou byla v letech 1978 až 1983 herečka P. J. Solesová. S druhou manželkou, herečkou Meg Ryanovou, žil deset let. Rozvedli se v roce 2001, mají spolu syna Jacka. Třetí manželku, realitní agentku Kimberly Buffingtonovou, si vzal v roce 2004. Rozvedli se o 14 let později, mají spolu dvojčata Zoe a Thomase.

Vyjde mu to napotřetí?

Sean Penn a Leila George (Los Angeles, 15. ledna 2020)

I Sean Penn se po dvou nevydařených manželstvích opět oženil. Vzal si herečku Leilu George, která je jen o rok mladší než jeho dcera Dylan. Pennovou první manželkou byla Madonna, kterou si vzal v roce 1985. Během vztahu se zpěvačkou byl herec a režisér obviněn z domácího násilí. Pár se rozvedl v roce 1989. Druhou Pennovou ženou byla herecká kolegyně Robin Wrightová. Vzali se v roce 1996 a mají spolu dvě děti, dceru Dylan Frances a syna Hoppera Jacka. V roce 2010 dotáhli svou třetí žádost o rozvod až do konce a své čtrnáctileté manželství definitivně ukončili. Herec byl před lety zasnoubený také s herečkou Charlize Theronovou a v minulosti chodil i s českou topmodelkou Petrou Němcovou.

Zkouší to znovu

Andy Kraus a jeho manželka Janka (2020)

Ani slovenský scenárista, herec, režisér a trojnásobný tatínek Andy Kraus nezanevřel po krachu šestnáctiletého manželství na lásku. Ano řekl v Zičiho paláci v Bratislavě své partnerce Jance. Dali se dohromady v roce 2017, loni přivítali na svět dcerku Adélku. 

Vítěz StarDance a tanečnice

Dva měsíce ♥️ Moje žena a já! #Vodickovi







Krásné šaty od @svatebni.salon.eden

12. listopadu 2020 v 9:57, příspěvek archivován: 18. prosince 2020 v 14:32

Tanečník Dominik Vodička si vzal za ženu tanečnici Elišku Novákovou. Na svatbě nechyběla ani Vodičkova taneční partnerka ze StarDance, herečka Veronika Khek Kubařová. Dominik Vodička a Eliška Nováková se poznali při studiu na konzervatoři, chodili spolu pět let. Brát se měli už loni, nakonec z toho sešlo kvůli pracovnímu vytížení.

Slavný cukrář a jeho chovatel morčat

Josef Maršálek a Petr Tejml

Svatbu má za sebou i Josef Maršálek známý z pořadu Peče celá země. Na sociálních sítích sdílel fotku se snubními prsteny. Vzal si partnera, vysokoškolského pedagoga a chovatele morčat Petra Tejmla. Cukrář, porotce a autor kuchařek žije s partnerem v Dubném v jižních Čechách.

Slovenský raper a ukrajinská modelka

Dakujem dakujem dakujem ja uz som tento rok dostal svoj darcek, ten najvacsi, nosi ho v brusku moja zena #bdayboy #happyman #36

28. srpna 2020 v 11:42, příspěvek archivován: 18. prosince 2020 v 14:29

Majk Spirit, vlastním jménem Michal Dušička, si vzal ukrajinskou modelku. S Mariou se znal už od roku 2006, dohromady se však dali až loni po náhodném setkání v Dubaji, které oba vnímají jako osudové. Svatbu s těhotnou přítelkyní oznámil muzikant na sociálních sítích sérií černobílých fotografií. „Nerozuměla mi ani půl slova. Teď je moje žena. Maria Dušička,“ připsal k fotkám raper.

Hvězda reality show a její zajíček

#milujitě❤️❤️❤️#moježena❤️❤️❤️#

18. července 2020 v 15:48, příspěvek archivován: 18. prosince 2020 v 14:28

Monika Štiková si vzala svého o čtyřiadvacet let mladšího partnera, hokejistu Petra Biniase. Štiková se před dvěma lety rozvedla s bývalým manželem Michalem Štikou, se kterým má dcery Ornellu a Charlotte, a přestěhovala se za mladším hokejistou do Německa. Rok po seznámení se zasnoubili, svatba se konala v červenci v Praze na Staroměstské radnici. Dcery podnikatelky a hvězdy reality show se obřadu neúčastnily.

VIDEO: V roce 2019 se oženil například moderátor Libor Bouček:

17. srpna 2019

VIDEO: U diváků letos zabodovala TV show Svatby na první pohled: 

11. listopadu 2020