Bagety

Přes léto přibírám, v zimě kila mizí, říká biatlonistka Soukalová

6. prosince 2014

Blíží se Vánoce a s nimi spojené hodování. Může mlsat vrcholová sportovkyně, která sice sladké...

Prodejna v Příbrami nabízela salámy s vyškrábaným datem trvanlivosti

5. listopadu 2014  17:53

Na pořádný průšvih si zadělala majitelka obchodu v centru Příbrami. Státní zemědělská a...

Stravenky, řízky, chlebíčky. Radnice si volební komise většinou hýčkají

10. října 2014  9:03

Tisíce volebních komisařů začnou dvě hodiny po pátečním poledni zapisovat účast voličů v...

Deset potravin, které mohou zvyšovat riziko rakoviny

18. září 2014

Jen málokdo si při pochutnávání na křupavé bagetě, sušence nebo voňavém řízku vzpomene na...

Jezte jako ve Francii: uvařte si ratatouille a upečte lotrinský koláč

24. srpna 2014

Nenechte se odradit pověstí francouzských receptů. Nejsou tak složité a záhadné, jak se říká, a...

Vary za pětistovku? Batůžkáři na festivalu obrátí každou korunu dvakrát

11. července 2014  9:18

Užít si den ve festivalových Varech za méně než pětistovku? I to jde. Je ale nutné obětovat...

Šéfkuchař hodnotil jídlo ze stánků na festivalu. Vyhrály halušky

9. července 2014  8:38

Kdo si nekoupí ve stáncích u karlovarského hotelu Thermal halušky, sedlácké brambory, bagetu či...

Humr v bagetě se zlatem. Americká restaurace láká na nejdražší sendvič

19. června 2014  13:11

Newyorská restaurace podává nejdražší sendvič na světě. Pochoutka za 160 dolarů - tedy 3 500 korun...

Spotřeba půlmaratonu: tuny ovoce i desítky tisíc houbiček a špendlíků

Olomoucký půlmaraton letos běželo na tři a půl tisíce lidí.
18. června 2014  17:39

Téměř patnáct tisíc litrů pití, necelé tři tuny banánů a pomerančů, 35 tisíc houbiček na osvěžení...

Otevřeli malou pekárnu, prosadili se v největších hotelech a na trzích

Jak poznáte pravý, nefalšovaný croissant? "Když ho rozříznete, je vidět pevná...
20. května 2014

Majitelé malé pekárny Petite France Boulangerie nabídli českému trhu nejprve francouzské bagety a...

Deset věcí, které oslabují vaši imunitu

22. dubna 2014  2:50

Vyhýbáte se kontaktu s nemocnými lidmi, pravidelně zobete vitaminy, neustále si myjete ruce a...

Tak tomu se říká vášeň! Nadšenec zdolal v Česku 333 rozhleden

21. dubna 2014

Česko je rozhlednový ráj. Opravdu hodně, ne-li úplně nejvíc, o tom ví výpravčí vlaků Jiří Štekl z...

Víc než 13 tisíc půlmaratonců ulice Prahy nezvládnou, míní organizátoři

7. dubna 2014  12:10

Loni něco málo přes dvanáct tisíc, letos ještě o pár set více. Pražský půlmaraton se počtem...

Týdenní detoxikační kúra: vyzkoušejte náš jídelníček

5. dubna 2014

Detoxikační týden máme v redakci za sebou a jsme spokojené. I proto jsme se rozhodly s vámi podělit...

Velikonoční trhy v Praze se ponesou v barvách duhy. Začínají v sobotu

2. dubna 2014  19:07

Dekorace v barvách duhy. To bude společný výrazný prvek letošních pražských velikonočních trhů na...

Krize nekrize, Češi si na obědy v restauracích sáhnout nenechali

K obědu delegáti dostali srnčí guláš s karlovarskými knedlíky, řízky s...
20. března 2014  9:47

Češi nedají na teplý oběd dopustit. Zatímco obyvatelé předlužených zemí, které stihla krize, se...

Začali s rajčaty, teď v Mikulově upravují mořské ryby pro celou Evropu

10. března 2014  19:21

Od moře dělí Mikulov stovky kilometrů. Přesto právě tady - v rodinné firmě Frigoprima - se...

Zamíchat, vykynout, zmrazit. Jak vznikají bagety pro celou republiku

5. února 2014

Ať si koupíte bagetu v chebském supermarketu, zhltnete croissant u břeclavské benzinky nebo...

Silvestrovské menu: rýžové koule, lososová terina a banánové muffiny

31. prosince 2013

Silvestrovský večer je svátkem mlsalů. Klasikou jsou chlebíčky a jednohubky. V kombinaci chutí a...

Desátý Jarmark: tombola, Maxová i Hanychová. V sobotu se na vás těšíme

3. prosince 2013  10:06,  aktualizováno  5.12 12:15

Přijďte za námi už tuto sobotu "lovit" oblečení, boty, doplňky i šperky za lidové ceny na 10....

DOKUMENT: Začaly to bagety. Klus píše, proč nemá zájem o Slavíka

29. listopadu 2013  15:09

Svoje rozhodnutí odstoupit ze soutěže Český slavík Mattoni vysvětlil Tomáš Klus podrobně na svém...

Trojice zlodějů vykradla na třicet firem, prozradil je i obal od bagety

28. listopadu 2013  14:37

Policisté z Hradce Králové, středních Čech a Vysočiny společně zadrželi a následně obvinili trojce...

Bezdomovce nechci předělat, některým svoboda vyhovuje, říká dobrovolnice

26. listopadu 2013  19:51

Od roku 1990 působí Iveta Jalová v komunitě Sant’Egidio, která už deset let pomáhá brněnským...

Ivana Tykač: Šesté těhotenství mě zaskočilo

25. listopadu 2013

Jejím mužem je Pavel Tykač, podle časopisu Forbes čtvrtý nejbohatší český muž, jehož majetek je...

Na Jarmark přijde i Tereza Maxová. Prodejní místa jsou rozebrána

15. listopadu 2013  12:46,  aktualizováno  19.11 18:20

Chystáme pro vás jubilejní 10. Jarmark OnaDnes.cz, kam opět můžete přijít prodávat a nakupovat a...

Čtenářský recept: Fíkové chutney

17. října 2013  2:30

Vhodné k masu, sýru, na chleba s máslem nebo do bagety

Moře jako kafe a turisty tu mají rádi. Levná dovolená na Djerbě

16. října 2013

Jestli se nechcete smířit s tím, že studené počasí přišlo předčasně, vydejte se na last moment do...

Stop hamburgerům na školách, řekli si vozíčkáři a začali chystat svačiny

1. října 2013  16:55

Vylepšit nezdravé stravování žáků pardubických základních škol se rozhodli lidé z abilympijské...

Lupiči se samopalem přepadli benzinku, do hodiny je zatkli policisté

31. července 2013  11:49

Maskovaní lupiči ozbrojení samopalem přepadli v úterý večer benzinovou čerpací stanici mezi obcemi...

Slovenský návrh: pečivo kupovat jen v rukavicích a pod dohledem

23. července 2013  10:23

Slovenské ministerstvo zemědělství chce zpřísnit podmínky nakupování pečiva v obchodech. Rohlíky,...

Kudy jezdí Češi do Chorvatska. Takhle vypadá cesta na Jadran z letadla

8. července 2013

Skoro milion Čechů vyráží i letos na cestu k chorvatskému pobřeží Jadranu. Valná většina k cestě...

Šéfkuchař ochutnal jídlo od festivalových stánků. Je lepší než dřív

1. července 2013

Netrpěliví jedlíci, fanoušci karlovarského filmového festivalu, by ruce utrhali prodejcům baget,...

Kuřecí maso na tři způsoby: s kořenovou zeleninou, citronem a dipem

29. června 2013

Rychleji než kuřecí maso už připravíte jen ryby. Ale nejen proto je oblíbené. Také pro nejrůznější...

Politolog: Dělnická třída opustila levici a míří k populistické tyranii většiny