- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tortily na obrazku vypadaji spis jako psenicne, nez kukuricne. A celkove jsou ty recepty divne, takove nemexicke.
Kukurice neni prece jenom zluta, takze ani mouka z ni neni pouze zluta. Tortilla se dela ze zlute, bile a taky modre kukurice (rika se ji i cerna). A jinak ...mexicke a nebo spanelske ceviche, vzdyt je to jedno, to je neco jako smazeny rizek cesky a nemecky ...furt je to rizek.
ano ceviche mexicke rozhodne neni.....
Zase jen návod jak luxusně ušpinit talíř. Není nad svíčkovou s deseti.
Kdyby jste raději dávali něco s dostupných surovin a na videu krok od kroku, prostě polopaticky pro všechny domácí kuchtíky.
Vždyť ty recepty JSOU z běžně dostupných surovin... snad až na ty čerstvé jalapenos, ty se v Česku fakt špatně seženou. Ono udělat blaf z domácích surovin a říkat tomu mexiko, to umí snad všichni kuchaři místních restaurací.
Peru - Mexiko, to je jedno. Hlavne ze se tam mluvi spanelsky a je to na druhe strane Atlantiku. Me zase zaujaly ty zmrazeny rozmrazeny syrovy krevety - nevim jestli bych to jedla...