Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

Š10t66ě63p82á41n 87P72e97t73i

Asi blbá fotka, ale to hovězí na pepři vypadá, že je upečené do bezvědomí, ani náznak šťávy v mase.

+2/0
doporučit
19.10.2019 13:39

I88v44a15n 38M32r12h29a20č 1106162170977

Upekl jsem si to vepřové plecko na zelenině a moc jsem si pochutnal! :)

+1/0
doporučit
19.10.2019 12:47
Foto

R84i67c68h31a30r91d 84P71o21l87á10š74e23k 9554923750409

péct maso na 190 stupňů je zvěrstvo. To je potom nepoživatelná sušenka. Ideál je tak na 140-150 asi tři hodiny a potom přidat na chvilku tak na 200 pro kůrčičku. Týden stará zkušenost s kusem krkovice.

+1/−4
doporučit
19.10.2019 10:49

Premium

Test kebabů: Hovězí maso, které nedávno ještě kdákalo, i nadměrné množství soli

Orientální kebab by mohl být zdravější alternativou smažených hamburgerů a hranolků. Jenže to by musel být připravován...

Premium

Tajemství zdraví je ukryto v mezilidských vztazích, tvrdí psycholog Ptáček

Jakým způsobem žijeme a přistupujeme ke svému okolí, máme vlastně z velké části předurčené. Ovlivnit nás může nejen...

Premium

Nikdo dodnes neví, kolik těch holek zůstalo zakopaných. Starosta Dubí vzpomíná

„Devadesátky“ a přelom tisíciletí byly v Dubí na Teplicku divoká léta. Řádili tu pasáci prostitutek a mafiáni. Město se...