- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vcera jsme byli u znameho a udelal nam grilovany teleci stejk 5 dni nalozeny.
Ja puvodne chtela jist grilovany lilek, ale nebyla sance.
Jako sladka tecka grilovany banan se zmrzlinou.
Bomba.
Grilování v rozpálené troubě (str.5) :-) (já vím, že na konci receptu je "hoďte to na chvíli na gril")...
Vážená redakce, přestaňte nesmyslně rozdělovat jeden článek na více stránek jen proto, abyste měli větší počet přečtených stránek ve statistikách - je to trapné a neprofesionální - přečtěte si něco o zásadách UX. Nehodlám podobné články číst, opravdu vám to na tu další stránku neprokliknu. Z principu.
Předevčírem na grilu číhala rakovina, dneska nás přenese do Afriky a na Blízký východ...
Maso ani sýry nejíme, na grilu je z nich rakovina (viz. heterocyklické aminy na portálu bezpočnost potravin).
Letos jsem vsadil na extrémní gastronomii, jak o ní stále píše iDnes.
Grilované žížaly i švábi byli bezva, zeď zkusím nabídnout sousedům žáby.
Neklikám a negriluju. Z masa na grilu je rakovina, jste říkali předevčírem.