Diskuze

Hoďte na gril maso nebo sýrový špíz a přeneste se do dalekých krajů

Letošní jaro přeje milovníkům rozpálených roštů a propečeného masa. Jestli se vám už přejedly krkovice nebo klobásky, poohlédněte se po inspiraci dál od našich hranic. Na Balkáně, Blízkém východě nebo v severní Africe dovedou chuť grilovaných dobrot vyladit k dokonalosti. Stačí jen to správné koření nebo bylinky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vcera jsme byli u znameho a udelal nam grilovany teleci stejk 5 dni nalozeny.

Ja puvodne chtela jist grilovany lilek, ale nebyla sance.

Jako sladka tecka grilovany banan se zmrzlinou.

Bomba.

0 0
možnosti

Grilování v rozpálené troubě (str.5) :-) (já vím, že na konci receptu je "hoďte to na chvíli na gril")...

0 0
možnosti

Vážená redakce, přestaňte nesmyslně rozdělovat jeden článek na více stránek jen proto, abyste měli větší počet přečtených stránek ve statistikách - je to trapné a neprofesionální - přečtěte si něco o zásadách UX. Nehodlám podobné články číst, opravdu vám to na tu další stránku neprokliknu. Z principu.

4 0
možnosti
Foto

A74n96n50a 47V40e11s40e14l87á

26. 5. 2018 15:33

Předevčírem na grilu číhala rakovina, dneska nás přenese do Afriky a na Blízký východ...

1 0
možnosti

P14a21v59e26l 62H96e22k

26. 5. 2018 13:25

Nejlepší koření je hlad.

1 0
možnosti

Maso ani sýry nejíme, na grilu je z nich rakovina (viz. heterocyklické aminy na portálu bezpočnost potravin).

0 0
možnosti

Letos jsem vsadil na extrémní gastronomii, jak o ní stále píše iDnes.

Grilované žížaly i švábi byli bezva, zeď zkusím nabídnout sousedům žáby.

4 0
možnosti

Neklikám a negriluju. :-) Z masa na grilu je rakovina, jste říkali předevčírem.

6 0
možnosti