Diskuse k článku

Ovesné vločky, nebo koláč od babičky? Někdy je to úplně jedno

Ovesnou kaší se ládovali už staří Germáni, když dostali zprávu, že se z dálky blíží horda Římanů (posilněná pro změnu vločkami zalitými vínem). Müsli je zase švýcarský vynález, inspirovaný energetickými svačinkami alpských horalů. Jak ale s vločkami správně zacházet, abychom z nich vytěžili co nejvíc?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Marcela Pellerová

Především o cenu se stará i ten slavný biovýrobce. Když se dělají nějaké potravinové testy, tak zřejmě náhodou z toho nejhůř dopadnou většinou biovýrobky - nedávno třeba "bio" máslo se žluklým tukem nebo DDT v "bio" bramborách.:-/

0/0
12.3.2016 6:57

R56u79d92o39l52f 36H72r87a72z75d86í72r14a 1205589333538

Jaký je rozdíl mezi "clozrnými bio vločkami z obchodu se zdravou výživou" a celozrnnými vločkami odněkud z kauflandu? Maximálně tak v ceně...

+6/0
9.3.2016 15:00

P13e65t37r 74Š71t85á28l34í72k 2914381316632

A taky v názvu :-D

0/0
9.3.2016 22:37
Foto

M30a56r43t12i32n 93J18i98n10d38ř94i60š28e40k 7546199641981

Tak ten certifikát by měl vyloučit třeba pesticidy. Nadnárodní řetězec se stará jen o cenu, to je jasné.

0/0
10.3.2016 14:12