Šárka Rezková, DJ Uwa a Marcela Březinová

Šárka Rezková, DJ Uwa a Marcela Březinová | foto: Jakub Stadler, MAFRA

Devadesátky jsou zpátky. Večírek v Retru připomene atmosféru Discolandu

  • 9
Vzpomínkový večer v pražském klubu Retro Music Hall, který je naplánovaný na čtvrtek 7. dubna, připomene, jak svého času probíhal noční život v Discolandu Sylvie. A možná přijde i samotný Ivan Jonák.

Datum není zvolené náhodou, v dubnu to bude třicet let od otevření proslulého podniku spjatého s osobou podnikatele Ivana Jonáka. A jak připomněl DJ Uwa, 7. dubna uplyne 28 let od vraždy Ludviky Jonákové. 

„Oba to byli mí přátelé, jak Ivan, tak Ludvika, a věřím, že kdyby se soud s Ivanem Jonákem konal dneska, dopadl by úplně jinak,“ prohlásil na tiskové konferenci DJ Uwa, který v Discolandu působil a v roli dýdžeje se představí i na vzpomínkovém večeru v Retru. 

Dále vystoupí zpěvačky Marcela Březinová a Šárka Rezková, která v 90. letech bodovala s hitem Borůvková, a další osobnosti spjaté s tímto obdobím. V jednání jsou jména jako Jana Adamcová, Pavel Poulíček, Miloš Pokorný, pozvaná je rovněž mladá hvězda seriálu Devadesátky Kryštof Bartoš. 

„Bude jich ještě mnohem víc, ale zatím si je necháme jako překvapení a postupně je budeme odhalovat,“ prohlásil na tiskové konferenci producent akce Miroslav Kolodziej. „Co se týče Ivana Jonáka, nechme ho spát. Ale on přijde...“ dodal ještě mnohoslibně DJ Uwa.