„Narodil jsem se sice ve znamení Lva, ale jsem střelec,“ popisuje v rozhovoru. V jeho labužníky vzývané pražské restauraci Field jsme si otevřeně povídali nejen o dětství na sídlišti, o období, kdy se prý choval jako rapl, ale i o dekadentním dezertu, na nějž se budou moci hosté těšit v jeho nové restauraci 420.
Jak se máte?
Skvěle! Dlouho jsem se necítil tak dobře. Sice jsou nějaké komplikace ohledně stavby (nové restaurace v Domě U Červené lišky na Staroměstském náměstí, její název 420 je podle české telefonní předvolby, pozn. red.), ale začal jsem cvičit, třikrát týdně jedu osobní trénink s trenérem a ještě v sobotu a v neděli mám dvě kardia čili hodinovku rychlé chůze. Vyčistí mi to hlavu, váha jde dolů, celkově se cítím líp. Po třetím covidu mě to semlelo, měl jsem dušnost. A ta se pomalu začíná ztrácet, začíná se mi zlepšovat fyzička, takže teď se cítím fajn. Dnes jsem jen trošku unavený, protože jsme byli předevčírem pracovně v Berlíně, a ještě potřebuji dospat spánkový deficit.
Jen tak z něčeho se nepodělám. Nejsem žádná měkkota. S ničím se nepatlám. A víceméně můžu říct, že se mi to vyplácí.