Kulajda s pošírovaným vejcem, houbami a koprovým olejem nebude chybět ve stálém jídelním lístku. | foto: Petr Šmrha

Jako Gordon Ramsay pracovat nechci, problémy řešme hlavou, říká český kuchař

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Zní to jako cestovatelský opus, ale v praxi je to obyčejný příběh kuchaře, kterému začalo jeho rodné město být malé a vyzkoušel si různé pozice až po tu kuchařskou nejvyšší. Teď bude jenom na něm, jak uspěje a jak se jeho představa o ideálním menu protne s požadavky jeho strávníků.

Petr Šmrha je mladý kuchař, který připravuje k otevření restauraci Meet & Meat zbrusu nového hotelu Grand hotel Hradec v Peci pod Sněžkou. Tedy vlastně staronového, protože před ním už tu byl hotel stejného jména, tento však vyrostl na stejném místě a je zbrusu nový.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Hovory na talíři