Petr Kunc (šéfkuchař)
Jak se vaří zážitek. Na vlastní kůži kuchařkou i hostem v úspěšné Salabce
Že v kuchyni luxusní restaurace, která to dopracovala až do slavného průvodce Michelin, budou lítat pojmy, o nichž jsem nikdy neslyšela, mě až tolik nezaskočilo. Ovšem že bych v ní někdy mohla lítat...
Část škol přechází na PCR testování, pomáhají jim i dary od rodičů
Antigenní testy byly nepřesné, část navíc dorazila vadná. A tak se v brněnských Židenicích rozhodli začít školáky testovat PCR metodou. Poprvé toto pondělí. Jejich příkladu následují třeba na Praze...
Restaurace hledají recept na krizi. Promýšlíme věci jinak, říká Pohlreich
Uzavření gastronomických zařízení nutí restauratéry k novým způsobům prodeje. Kromě klasických výdejních okének nebo rozvozu přes donáškové společnosti se tak mnoho podnikatelů uchyluje ke kreativním...
Harmonie chutí. Máme výhodu, že se od vína z Prahy moc nečeká, říká vinař
Hospodaří na vinici s výhledem na Pražský hrad a dělá víno, které oceňují nejen hosté vyhlášené restaurace Salabka. Vinař Tomáš Osička pro magazín Víkend popisuje, jak pomáhá v hlavním městě bořit...
SOHO - diamant vybroušený k dokonalosti!
Jedna z nejúspěšnějších pražských restaurací si ke svému 10. výročí naděluje nový směr a vizi plnou očekávání a překvapení.