- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
... obarvit? Třeba rybízovou červenou šťávou? Díky za rady.
koupíš si v drogerii potravinářské barvivo a smícháš ho s troškou vody , ale do marcipánu přidávej jen po kapkách dost to barví
... ale maj to bejt rychlý recepty, zkoušel jste někdo najemno nakrájet ručně mandle? Dřina jako prase. Ještě kdyby napsali naházejte do robota...
Na opravdickej marcipán musíš mít mandle nejen najemno umletý, ale potom ještě pokud možno rozšmelcovaný ve hmoždíři nebo v podobný nádobě. Já bych si teda na marcipánu, ze kterýho lezou mandlový střepy, nepošmákla.
Dámy zkuste si letos upéct vánoční štolu,je výborná,peču jí každý rok tak týden až 10 dní před vánoci.Jen jí musíte dobře schovat nebo vám jí rodinka zblafne.Recept s podrobným popisem práce a i fotografiemi je na http://ceskykutil.cz/navody-a-inspirace/domacnost/kuchyne/vanocni-stola-z-tvarohu-nekynuta
tu zas budou články, jak ty tuky shodit, dejte s tím cukrovím už pokoj, není to zdravý, je to přežitek
hmm, a co neco takhle dobryho a pritom dietniho ???