Uvařené studené brambory rozkrájíme na kostičky, stejně nakrájíme zeleninu, salám, vejce a sterilované okurky. Směs lehce promícháme, přidáme předem namočené, uvařené a vychladlé fazole, osolíme, opepříme, zakápneme omáčkou a dochutíme glutasolem. Naposled vmícháme majolku.
Podáváme se studeným masem.
(40+5 vánočních receptů)
Bramborový salát s fazolemi
Od kapra po tuňáka. Ryby jsou na srdce i nervy, ale hlavně vám budou chutnat
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Od kapra po tuňáka. Ryby jsou na srdce i nervy, ale hlavně vám budou chutnat
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Mezinárodní obchodník – balicí stroje
ManpowerGroup s.r.o.
Středočeský kraj