- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No to je argument těm nevěřícím Tomášům jak stehno.
Co takhle přestat zaměňovat rychlé změny cukru v krvi (potraviny s vysokým glykemickým indexem) a projevy "nekvalitních potravin?
Mimochodem škodíte své "studii" - rohlík se ztuženým tukovým humusem a laciným salámem má tou kombinací nižší glykemický index. Takže srovnání koblihy vs. banán by bylo průkaznější, ale to by se vám nepovedlo do toho namontovat pochybný vliv Éček, že?
Jak někdo může jíst koblihy ? Je to mastnej, sladkej hnus a když jsou ještě od Babiše, tak to je hnus na druhou.
máte pravdu, lepší jsou vdolky:), a to mi připomnělo, že jsme je snad rok neměli, takže už asi vím co bude v neděli k obědu. Nějaká pořádná polévka a vdolečky:)
Koučka psychologie výživy...
Už dlouho nebyla válka.
100% souhlas s článkem
Kdyby všude byla masírka, jak je kapusta nezdravá, tak se ten experimentátor bude cítit blbě po kapustě.
#Fattypillow z tohoto clanku radost mit nebude ;o)))
Do pekla nás nasměrují spíše tyto články. Netuším, proč by jednou za měsíc měl být koblížek a ostatní potraviny problém. Kdo má rozum poradí si sám.
Oni tam psali něco o tom, že jednou za měsíc?
Zakousnout takhle po obědě biokapustu nad to prostě není
Tak s těma koblihama a peklem to paní redaktorka trefila přesně. Ale pochvala za to asi nebude.