Diskuze

Při hubnutí můžete i svíčkovou. Vyzkoušejte triky, jak odlehčit jídlo

Hlavní jídlo pro člověka, který chce zeštíhlet, by mělo vypadat jako puzzle. Základem je hromada zeleniny, která má zabírat asi polovinu talíře. O zbylou polovinu by se mělo podělit libové maso, nízkotučný sýr či vejce a taky příloha - brambory, rýže nebo i pečivo. Podívejte se, jak připravit oběd a večeři při dietě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Svíčková se ani nemusí zahušťovat, je-li v ní hodně zeleniny. A pak té smetany nemusí být moc a je to dobré. To, co se nám tu prezentuje na obrázku, není svíčková, ale pěkný fujtajbl.

5 0
možnosti
JK

článek je tak povrchní, že je jako zdroj informací totálně k nepotřebě

3 0
možnosti
PK

P90e23t16r 14K83r45a51t96k26ý

16. 3. 2013 18:22

Asi fanda Solamylu.

2 0
možnosti

Ta "svíčková" vypadá jako by ji už někdo jed a pak vrátil. ty knedlíky taky nevypdaj jako bůhvíco. A přestaňte už s tou hysterií kolem tuků. Takový bůček nebo smetana (z kvalitního zdroje, žádný velkochov) je ohromně zdravá věc. Většina lidí má ve stravě především nadbytek sacharidů bez pohybu který by je využíval.

9 1
možnosti
EK

ta svíca vypadá, že ji už někdo měl. přitom když do toho dáte mlíko, kysanku, hodně zeleniny a propasírujete to, je to výborná a nijak extra kalorická věc.

5 1
možnosti
MM

blivajz na obrazku predstirajici ze je dietni svickova by mel byt bez ciratu vyhozen do odpadu. Knedliky vypadaji na neco z prasku, ne zadne poradne houskove a omacka jako odstredene mleko zahustene skrobem.

 Z praktickych duvodu nejradsi delam rychle kulate videnske knedliky se spoustou zemlovych kosticek, ktere se vzdy podari, ale to je jen osobni nazor. Jinak samozrejme babicciny prave domaci houskove, zadna instantni nahrazka.

Na svickovou stejne jako na jine omacky, ktere vyzaduji smetanu, nedavame zadny skrobem nastaveny blivajz, ale pouzivame z kelimku Philadelphii s 5% tuku. To je velmi jemny tvarohovy, kremovy syr pribuzny Žervé a Lučine, ale tato verze ma samozrejme mnohem mensi obsah tuku. Philadelphia je natolik husta, ze sama zahusti omacku a neni zapotrebi vubec zadna mouka nebo skrob.

5 0
možnosti
Foto

M10i47r32a 66L85o55v36e

16. 3. 2013 0:29

Tak to si dam radeji tu poctivou svickovou na smetane s knedlikama ... a pak dalsi dva dny jen salat, rybu, nebo kousek kurecich prsou a je to ... zadne nasili si nedelam!

3 0
možnosti
JH

J86i96ř56í 22H19a84v46e19l

15. 3. 2013 14:38

Asi to kuchař přehnal se škrobem :)

2 0
možnosti
RK

No tak to je narez ... na obrazku je jakasi parodie na svickovou omacku, ale zato koupene polystyrenove knedliky, nakrajene na nechutne tluste spalky ... Tohle neni o hubnuti, ale o przneni kuchyne.

Nebylo by mnohem vhodnejsi dat si uplne normalni poctivou svickovou a misto sesti knedliku 3, ale opravdove domácí, nebo karlovarské?

15 1
možnosti
PK

P36e13t90r 64K51r45a77t66k21ý

15. 3. 2013 18:01

Minule tady byla hodně divoká diskuze o svíčkové, kterou by chtěl Pohlreich zakázat. Já svíčkovou miluju, ale tohle co je na tom obrázku, by zakázané být mělo. To už na pohled vypadá jako pěknej hnus. To snad ani nemůžou myslet vážně.

9 0
možnosti

no....nevypadá úplně vábně ta svíčková :-P

10 0
možnosti