Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Trump ve Washingtonu vyslechl obvinění, vinu na nepokojích u Kapitolu popřel

Americký exprezident Donald Trump ve čtvrtek u washingtonského soudu vyslechl obvinění v jeho třetím trestním stíhání. Podíl na čtyřech trestných činech, kterých se podle prokuratury dopustil po volbách prohraných v roce 2020, podle očekávání odmítl. Před budovou soudu se shromáždili Trumpovy odpůrci i podporovatelé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SW

Jsem nevinej, nic jsem neudelal, jdou po mne, je to hon na carodejnice, je to vymyslene obvineni, nic se nestalo, ja nic, je to komplot proti mne.

Zaseknuta deska pokracuje.

Donik je hlavni vinik na nepokojich v Kapitolu, ale on to tak nevidi, on nikdy nic nechape. Nekdo by to mel nakreslit fixou a vysvetlit.

2 0
možnosti
JK

A co tedy přesně udělal? Tedy kromě toho, že vyhrál ve volbách nad Clintonkou. A to je trestné? Fakt se to nesmí?

To mi tedy vysvětlete. Napřed lhali, že je ruský špion a že mu Rusové pomohli aby byl zvolen. Pak že držhubné je trestný čin. A pak že nesmí mít u sebe žádné papíry i když ostatní prezidenti v pohodě můžou.

A po volbách 2020 ani nesměl říct, že volby byly cinknuté. Prý to rozzuřilo dav takovým způsobem, že vnikl do Capitolu a i bez jakýkoliv zbraní prý šlo o puč.

Takže žádný Bill of Rights už neplatí, protože to někoho může rozzuřit tak, že by při demonstraci páchal násilí a pokusil se o státní puč?

Vy fakt nevidíte ten bizár v těch všech obvinění?

0 3
možnosti
MB

V Michiganu byly obviněni Trumpovi spolupachatelé za podvod z volebními hlsovacími mašinami. Právník Matthew DePerno, kterého Trump loni podpořil v neúspěšné nabídce na místo Michigan AG, byl obviněn z neoprávněného držení hlasovacího zařízení a ze spiknutí, zatímco Daire Rendon, bývalý zástupce republikánského státu, byl obviněn ze spiknutí za účelem spáchání neoprávněného vlastnictví hlasovacího zařízení a falšování volebních údajů.

2 0
možnosti
JK

Aha, to je zajímavý případ, protože se snažil zjistit, jestli hlasovací mašiny nejsou cinknuté. To by mne zajímalo, čeho se vlastně bojí. Asi že by se v těch mašinách něco našlo, že ano...

Cinknuté hlasovací mašiny ve Wisconsinu minulé volby by nebylo poprvé. V 80. letech v Alabamě nebo kde měli deset či dvacet let cinknuté mechanické mašiny, na které se přišlo tím, že i když republikánský kongresman v průzkumech vyhrával o desítky procent, tak přesto o několik procent prohrál volby.

Došlo k soudu, soud rozhodl udělat revizi a ejhle, cinknuté mašinky a od té doby si v Alabamě "Demokrati" co nemají vůbec nic společného s demokracií ani neškrtnou...

0 3
možnosti
JT

J42i22r19i 28T53i31c41h57y

4. 8. 2023 15:45

Popirat nic nemusel. Zpolitizovana justice, ovladana agenty radicalni levice z rad Demokratu, se snazi zlikvidovat politicke odpurce, v prvni rade Trumpa. Zaloba je uplne bez podstaty.

0 4
možnosti
Foto

No, zrovna v te justici a bezpecnostnich slozkach byste "levicove radikaly" hledal marne. Jde o apoliticke organizace.

Trump je stihan za sve zlociny. A ze se jich behem let nahromadilo!

3 0
možnosti
LP

Až do vítězství Trumpa bych nikdy nevěřil, že se lze prosadit proti vúli médií vlastněných magnáty!? To, co předvedla “Národní fronta USA” v posledních volbách bylo neuvěřitelné! Tak snad demos nebudou volat “vencerémos” a nevyvolají občanskou válku. USA třikrát pomohly nám i Evropě, snad aspoň tam zůstane kapitalismus!?

0 4
možnosti
Foto

Podle toho co se deje v USA pod vedenim JB teda spise tech co za nej vladnou, spise pripominaji Ceskoslovensko pred zmenou systemu. (neustale zvysovani cen v obchodech i kdyz JB nechal prodat emergency zasoby Cine, tak cena paliv trochu klesla, ale novy prezident je bude muset zpatky nakoupit a tak ceny opet stoupnou, dale cekam na elektricky service 1.5 roku drive 3 tydny atd. des, v NYNY si muzete koupit mexicke otroky od mafie, kteri delaji tak, jako zadny amik a to vlastne za zlomek pozadavku mistnich amiku (Buffalo NY). Z tohoto posledniho duvodu si na JB nemohu stezovat, je to nejlepsi prezident asi ho budu volit v pristich volbach.

0 5
možnosti
LP

“Je to rebel”! Do vězení s ním! Chá! Polodementní Biden už toho “pooral” tolik, že už ho nebudou volit ani členové jeho strany? Hysterie se stupňuje a to by v extrémním případě mohlo vést k občanské válce? Až bude Trump v Bílém domě ( a on bude), nechť vyhází koho může z těch, co se ve státní správě zapojili do politiky. Pokud vyhraje, očekávám exodus politicky motivovaných herců typu Alec Baldwin ( bacha na ostrostřelce!) a další politicky “angažované” umělce! Mohli by posílit levičáky v Kanadě, pane Bilino?

2 6
možnosti
Foto

Nejlepsi chvile nastala, kdyz zlocinneho oligarchu servala sama pani soudkyne.

Dost drsne mu vysvetlila, ze pokud se bude (jak je jeho zvykem) snazit zastrasovat soudce, svedky, nebo ovlivnovat porotu, pocka si na cely proces v lochu.

Takova kazani nejsou vetsinou zapotrebi, ale oligarcha si diky svym gangsterskym praktikam uz vybudoval peknou reputaci.

6 1
možnosti
LP

To pro vás musel být orgastický zážitek? Dobře vy!

0 7
možnosti
JK

Je zajímavé, že pokaždé, když byl potvrzen nade vší pochyby fakt o neuvěřitelné korupci Joe Bidena, tak bylo vznešeno nové obvinění Donalda Trumpa a to se stalo celkem čtyřikrát.

Náhoda? Samozřejmě, že ne. Hlavně toto poslední obvinění bylo dáno dohromady doslova horkou jehlou bez jakýchkoliv podkladů z platných zákonů, což ale neznamená, že by Trump nemohl být odsouzen.

Důvod žaloby je totiž ten, že Republikáni na Joe Bidena opravdu něco mají: https://www.youtube.com/watch?v=LXmCll0sxHw&ab_channel=CBSNews

Pozornost se tedy musí za každou cenu strhnout někam jinam a žaloba na bývalého prezidenta velmi dobře plní tento účel zvláště když hlavní média spolupracují a o Bidenově korupci se není možné z nich vůbec nic dozvědět.

Pokud se kdokoliv a hlavně Češi chtějí dozvědět, co se vlastně v Americe děje, tak musí se podívat třeba na Megyn Kelly https://www.youtube.com/watch?v=GkupSiF_Qvs&ab_channel=MegynKelly

Jednou známkou velmi dobré důvěryhodnosti Megyn Kelly je fakt, že dává prostor rovněž "Demokratům" a konfrontuje je s Republikány. Ve zmíněném videu je brilantní analýza Andy McCarthyho a i názor Dave Aronberga, který reprezentuje antitrupovce a divák si pak může udělat svůj obrázek. Rovněž zmíním, že Megyn Kelly je promovaná právnička, takže její náhled na věc je také velmi relevantní.

Veškerá obvinění Donalda Trumpa mají dva účely, což je jednak strhnout pozornost z problémů současného prezidenta Bidena a (a to hlavně!) znemožnit Trumpovo znovuzvolení, protože to by pro vládnoucí stranu a vládu byla katastrofa.

Volební preference Joe Bidena jsou totiž na rekordně nízké úrovni a některé průzkumy už potvrzují, že Trump by příští volby vyhrál. Dále se potvrzuje, že Joe Biden spáchal mnoho zlého a hlasování o impíčmentu ho v Kongresu určitě nemine.

Žaloby na Donalda Trumpa jakkoliv v rozporu s právem a Ústavou jsou tedy jedinou nadějí Strany a vlády se zachránit před žalobami a odsouzení nejen Huntera a Joe Bidenových za skutečnou a opravdu prokázanou korupci...

2 6
možnosti
Foto

Clanek je Kulíšku o zlocinech Donalda Trumpa. Prezidentu Bidenovi zoufale MAGAčepice nic nedokazaly a nedokazou.

5 2
možnosti
MB

Ten kdo sledoval příjezd mafiánovy kolony obrněných vozu se cleny jeho ozbrojene Pretorianske gardy k soudnímu dvoru ve Washingtonu musel dojít k tomu, k čemu došel každý normální člověk. "Je sám" Trump je bez rodiny, bez podpory, bez protestantů. Před budovou byla jen nekolikačlená skupinka mezi ní dvě MAGA čepice a držela transparent se vzkazem americanům : TRUMP, NEBO SMRT. Odpůrců tam bylo o dost víc.

Neměl tam žádnou družinu, přátele, ani rodinu. Ani Suchodol s Vaňourkem a Kulíškem nepřišli. Ten chlap je sám. Sám se válí s právníky, kteří doufají, že jeho šeky projdou.

3 1
možnosti
JK

Mílo, ta tvoje "Trumpova Pretoriánská garda" je Secret Service, který chrání všechny bývalé prezidenty. Nechceš se na to vykašlat? Vždyť se jenom ztrapňuješ!

PS: Když si dám pauzu a nediskutuji, tak třeba mám něco mnohem lepšího na práci než argumentovat s takovým nemohu napsat co...

2 5
možnosti
JZ

Moje předpověď: osvobozující rozsudek, a během jediného dne nejméně dva porotci se objeví na nějaké slezině tohoto individua a veřejně se začnou lísat. V republikánské straně se okamžitě zavede povinný kowtow před jakýmkoliv předmětem spojeným s tímto individuem

individuum se stane prezidentem a lidé, kteří spolupracovali s obžalobou, (mj. jeho někdejší ministr spravedlnosti Will Barr) zmizí v mučírnách jako první, i s celými rodinami

Zrušení ministerstva spravedlnosti a FBI přijde hned poté, budou nahrazené trumpokhmery. Počáteční mimořádné soudy s odpadlými republikány se posléze změní v ozbrojený hon na kohokoliv, kdo se odváží ceknout

0 2
možnosti
JT

J25i54r67i 94T76i23c26h47y

4. 8. 2023 15:52

Uplne se zapletl.

0 0
možnosti
Foto

Trumpuv zbrusu novy obhajce John Lauro dnes dostal prilezitost se poprve projevit a nevnesl do veci nic noveho.

Jeho klient ma pravo na spravedlivy soud, evidence proti nemu bude "masivni" a proto pry je potreba spousta casu

Takze jako vzdy kdyz se brani gangster, ktery si je vedom sve viny. Zdrzovat, odkladat a zase zdrzovat...

Donik zkratka a dobre spachal tolik zlodejen, krivaren a dalsich podrazu, ze se chudak ani nema cas branit.

Pokud jeste nekdo nezna vyznam slova "chucpe", tak to je ono. Stejne jako pripad vraha otce i matky, ktery prosi soudce o shovivavost, protoze je sirotek.

4 1
možnosti
MB

Jeho advokati se budou samozrejme snazit proces oddalovat. On sam zadal uz v tech dvou predeslych obvinenich, aby se soud konal az po volbach, aby pry mel klid a mohl se venovat kampani. Jeho jedinna sance vyhnout se trestu je, ze bude prezidentem. Pak by samozrejme vsechna obvineni zrusil a zacal opet prodavat milosti svym kumpanum a zahajil politicke procesy proti svym odpurcum. Tohle nastesti podle me uz naprosta vetsina volicu vi a tyhle unikova vratka mu zamknou. God bless United States a chran jejich demokracii pred touto zbabelou zrudou.

5 1
možnosti
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Kvůli konci uhlí krize nenastane. Jozef Síkela o jaderném tendru i dalším postupu

17. června 2024

Premium Česko nejspíše do roku 2027 přestane být čistým vývozcem elektřiny, protože jí víc bude...

Charkov jako strategické eso. Už je zřejmé, proč ho Putin tolik chce dobýt

17. června 2024

Premium Ruská armáda nepřestává bombardovat Charkov, čímž ukazuje, že o něj má pořád velký zájem. Vojensky...

Pravda o střelbě na fakultě. Unikátní rekonstrukce, vrah přišel v 13.23

17. června 2024

Premium Pravda o střelbě na filozofické fakultě se vynořuje postupně a některé detaily jdou proti tvrzením,...

Na Islandu havaroval autobus s českými turisty, pět jich skončilo na JIP

16. června 2024  11:35,  aktualizováno  21:42

Při páteční nehodě autobusu na severu Islandu se zranilo dvanáct lidí, z toho pět skončilo na...