Diskuze

Anna Julie Slováčková opět bojuje s rakovinou. Věřím, že to zvládnu i teď, říká

Přestože by se Anna Julie Slováčková (28) mohla nyní hlavně radovat z vydání a křtu druhého alba Osudová, musí řešit i vážné věci. Zpěvačka pro týdeník Téma prozradila, že se jí po čtyřech letech vrátila rakovina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Ach jo, chudák slečna. Že se to na jednoho člověka takhle sype - nelehký rodinný vztahy, jedna nemoc... a teď tohle. Urvat jedno vítězství a za chvíli být hozenej do dalšího boje... to je strašně krutý. Hrozně moc držím pěsti, ať se zase povede ten boj vyhrát, a snad už definitivně...

1 0
možnosti
DN

Ať z té hrůzy posledního týdne vznikne něco pozitivního. Mladé slečny, jakmile mate nepravidelnosti a bolest v prsu, ihned si najdete dobrého lékaře. A pro svůj klid rychle si i třeba zaplatte geneticky test na rakovinu( neztracejte čas).. potom si vzpomeňte na Angelinu Jolie, která se zachránila.

0 2
možnosti

Holka, myslím si, že kdokoli si přečetl jen nadpis tohoto článku, tak Ti přeje pevné zdraví a vítězný boj. Opatruj se a drž se.

4 0
možnosti
MS

Držím palce, úplně a nejvíc!!!

5 0
možnosti
BT

v takhle mladém věku druhá rakovina, brr! snad se z toho dostane i tentokrát, otázkou je, na jak dlouho... ach jo, život není fér

7 0
možnosti
VF

:-( To mě strašně moc mrzí. Anno, přeji vše dobré a snad brzké uzdravení.

5 0
možnosti
PK

Dosti blbá konstelace...

6 0
možnosti
KS

Tohle je fakt k vzteku! Držím palce.

8 0
možnosti
MM

Do výzkumu rakoviny bych raději investoval miliardy, než na stíhačky.

31 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
16 0
možnosti
LV

L93e36o97š 45V28a68c70e42k

6. 10. 2023 6:11

Chudák holka, to je k vzteku i k pláči. Určitě to zvládne, chce se to nechat proti chřipce očkovat a když člověku něco je rak to hezky vykezet a odpočívat.

3 13
možnosti
BT

jo, z přechozené chřipky dostanete raka, tak určitě

3 5
možnosti