Andělem je pro Dana Bártu jeho přítelkyně

  • 16
Zatímco se předávání Andělů v přímém televizním přenosu rozjíždělo nesnesitelně ztuha, večírek po tom všem nečekal ani vteřinu. Rovnou spadl do diskotéky. Celonoční hvězdou se neomylně stal Dan Bárta, který zůstal do čtyř do rána. Přivedl si svoji přítelkyni a butylku vodky v kapse. Z obojího celý večer notně ochutnával.
Podívejte se do fotogalerie.

Do tance se dala i jindy dosti "suchá" Lucie Vondráčková – bylo to ostatně tak strhující, že i hosté bez metálů se volně bavili s hvězdami. Jenže ony ty hvězdy byly ve čtvrtek večer v suterénu Paegas Arény opravdu trochu jiné, než je na večírcích zvykem.

Nudné hvězdy popu nedorazily. A nikomu nescházely. Jediná zkostnatělá hvězda – zpěvačka roku – Helena Vondráčková se ozvala jen na plátně z daleké Austrálie. Nemudroval tam Gott, neobnažovala se Csaková, nevystrkovala nos Machálková, nového partnera nepřivedla ani Bartošová – nic takového. Jen pěkně roztančení Monkey Bussines, Ivan Král, Čechomor - celý dojatý z toho ocenění, nevázaná Lenka Dusilová a tak. Zřejmě nečekané ocenění je pěkně uvolnilo.

Pořadatel večírku si také nezahrál – jako Petr Vachler po Českém lvu – na opatrovníka zdraví hostů, ani pedagoga zdravé výživy a nechal si každého zakousnout, co si vybral. Žádná buzerace, žádné nařizování – volně až do rána.

Poslední lok z Bártovy butylky si dával v půl čtvrté ráno pěkně pohroužený moderátor Langmajer. Nikdo na něj neukazoval prstem ani nešuškal do rukávu. Zkrátka večírek krásně volný a nebývale přirozený. Nejspíš za to může opravdu odvážně oceněná muzika. Přirozená, volná, krásná.

 

Gabriela Osvaldová a Ondřej Soukup

Jiří Vondráček