Adele si koupila sídlo od Sylvestera Stalloneho. | foto: Profimedia.cz

Po rozvodu jsem chodila na terapii pětkrát denně, přiznala Adele

  • 33
Zpěvačka Adele (34) poslední dobou září. Pravidelně vystupuje v Las Vegas a plánuje tam mít velkou show i na Silvestra. Prošla velkou proměnou. Zásadní pro ni je psychoterapie, na kterou opět pravidelně dochází. Po rozvodu se Simonem Koneckim sezení navštěvovala i pětkrát denně.

„Začala jsem znovu chodit na terapii, ačkoli jsem se pár let obešla bez ní. Potřebovala jsem začít. Předtím, když jsem procházela rozvodem, měla jsem v podstatě pět terapeutických sezení denně,“ prozradila zpěvačka.

Adele – Pop profile

Sledujte dokument v neděli 18. 12. od 14:00 na TV ÓČKO STAR

Později terapie přerušila, ale letos v únoru musela kvůli své psychice zrušit sérii koncertů pouze den před jejich začátkem a to už nehodlá opakovat.

„Přestala jsem být zodpovědná za své vlastní chování a věci, které jsem říkala. A teď chodím na terapie, protože se chci ujistit, že se nabíjím každý týden, abych měla jistotu, že vám předám ze sebe všechno,“ prohlásila Adele v Las Vegas, kde pravidelně vystupuje každý víkend a fanoušci tu s ní budou moci strávit i silvestrovskou oslavu.

Zpěvačka Adele na koncertě v londýnském Hyde Parku

Zpěvačka přiznala, že ji živé vystupování naplňuje úzkostmi. „Vždycky jsem tak emotivní. Miluji tvoření hudby, ale na živém vystupování je něco, co mě ve skutečnosti děsí a naplňuje hrůzou. Proto nejsem umělkyně pro velká turné. Udělala jsem to minule, abych si dokázala, že to zvládnu. Ale díky této zkušenosti z místnosti této velikosti si myslím, že bych mohla živě vystupovat po zbytek svého života,“ řekla fanouškům v Las Vegas fenomenální zpěvačka, jejíž kariéru připomene v neděli od 14:00 dokumentární snímek na hudební televizi Óčko STAR.

Adele v červenci koncertovala před publikem po dlouhých pěti letech:

2. července 2022