Diskuze

Jsme queer, jsme here a Most je náš revír, provolávali účastníci Most Pride

V sobotní pravé poledne vykročil do sluncem rozpálených ulic Mostu duhový průvod festivalu Most Pride. Několik stovek převážně mladých lidí prošlo za doprovodu policejního antikonfliktního týmu část centra města s cílem upozornit na dodržování lidských práv a posílit myšlenku vzájemného respektu mezi lidmi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Jak je videt (vzdy) z diskuzních příspevku na tohle téma: ....nikoho to nezajímá a de facto vsichni jsou (logicky) tolerantní... - takze se ptám: proc jim ten pride vadí? Pokud se tam nestřílí, nepodpalují auta a neničí výklady - o co jde? Pokud opravdu budou vsichni tolerantní a bude jim to u pr...., tak se vsadím, ze zádné pride pruvody nebudou.

1 4
možnosti
ZE

Tito lidé téměř nikoho nezajímají, jsou majoritě lhostejní a protože mají pocit vyjimečnosti, musí neustále provokovat a urážet nezúčastněné okolo. Mě by spíš zajímalo co dokázali, co umí a předvedli své schopnosti jinak než infantilními převleky.

5 1
možnosti
LJ

Podle fotek jich bylo tak 50. Ostatni meli rozum a nevykladali o svem soukromi na verejnosti.

2 0
možnosti
KN

Už i různí odchyláci říkají: "Dycky Most!"

1 0
možnosti
Foto

I54v68a81n 24Z18a59j88a13n

20. 8. 2023 6:59

Jedním slovem, jděte do zadele! A hlavně nelžete že vám někdo upíra práva...

6 1
možnosti

P95e90t29r 14Š98i37g41u63t

20. 8. 2023 6:39

Těžkooděncům museli být pěkně teplo.

1 0
možnosti
JF

J62i74ř51í 98F10o87u27s

20. 8. 2023 5:25

Tak jejich revír, asi tam pošleme první várku uprchlíků a uvidíme, kdo má evoluční výhodu a revír si udrží.

0 0
možnosti
AJ

Nějaká dáma se bojí o svou bezpečnost v Mostě, protože na ní pokřikují kvůli jejímu oblečení - co to je? Co má chudatko oblečené? Jestli mi kolem dětí bude někdo chodit oblečen třeba nevkusně vulgárně, jestli bude s pírkem v zadnici nebo vyvalenymi ňadry, tak též okriknu, ať si s tím jde do soukromí!

Česká společnost je extrémně tolerantní, není třeba tady vyvolávat nálady, že se zde lidem ubližuje, pokud jsou jiní. Ale pokud mi to budou neustále cpat do xichtu, tak se jednou oženu. Pokud o jejich problémech musím furt číst, též pohár jednou přeteče.

A že Most je revír queer? Tak to teda určitě ne, vážení. Most je revír lidí, co dodržují zákony, pracují a odvádí daně a ideálně vychovali vlastní děti a dochovali své rodiče. Ne chlapů v ženských hadrech, co si posadí cizí děti do klína "na pohádky". Toto si dělejte doma, případně v uzavřených skupinách.

Je víc než na čase, aby se již přestala "pokrokově" předělávat majorita ve prospěch různých minorit.

Jo, a na co je skupina lgbtxyz - hrdá? Že umí cokoliv do zadnice? Že umí kluky v ženských plavkách? Že se umí cítit jako "to", nebo i - fluidne? Že inspiruje děti, aby jedly hormony a nechaly si pak trvale zmrzačit těla? Že považuje "být jiný" za něco cool, in, za - hodnotu???

9 0
možnosti
LJ

Nemyslim si ze by cesi byli extremne tolerantni, mozna i slovo tolerantni je moc. Kazdopadne svoje nazory si vetsinou nechavaji pro sebe.

0 0
možnosti
PM

Pane Křivohlavý, vy máte zjevně také problém s identifikační pohlaví:

"Jeho kamarádky Anežka z Prahy a Šárka ze Sušice ocenili ..."

Nebo to bude, jak se tady již stalo normou, mizernou úrovní místních pisálků?

2 1
možnosti
JK

Jedna vec je mit jinou sexualni orientaci, druha snaha neustale upoutavat pozornost okoli a vyrvavat to do sveta. Homosexualita/bisexualita existuje snad od stvoreni sveta a existuje (byt ridce) i u zvirat. Trans me prijde uz o problemu v hlave, prevlekani za jine pohlavi mi neva, operace, ktere nejsou schopny vytvorit funkcni druhe pohlavi, mi uz prijdou spis jako mrzaceni. To ale i prehnane tetovani nebo piercing a urcite uznavam pravo kazdeho zachazet se svym telem, jak uzna za vhodne.

Ostatni me prijde vysledek nudy a prilis benevolentniho pristupu, pokud se nekdo chce nazyvat "to" a nevi co je, je to pripad pro Chocholouska. A neustale se s tim cpat na verejnost znamena motivovat mladsi a nevyzrale, normalizovat to.

11 0
možnosti