- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pri takovem jidelnicku, zvlast takovych snidani, bych mela porad hlad. Ja na snidani potrebuji par vajec, parek a chleb. Ne cottage syr. Nejsem supermodelka. Mimochodem, jsem snad jedina , komu pripada tzv. cottage cheese ( americky tvaroh) naprosto odporny? Nejen chuti, ale i vzhledem.
= vajíčka na slanině, párečky, klobáska, salámek / myslím tím kvyltní výrobky, ne sójové napodobeniny/, normální chleba, džem, med, ... a ne extrudovaný polystyrén a podobné nesmysly
Zkuste něco, co průměrný člověk lehce zvládne, milé iDnes, jinak dlabaly uzených kolen a hambáčů na zdravou stravu nenalákáte Jinak já se stravuji zdravě, a ty tolik propagované cottage a knackebroty zařazuji do jídelníčku podstatně méně často, než jak v článku uvádíte. Je to ostatně nesmysl. Proč se cpát knackebrotem, když máme chleba Šumava, což je, řekněme si upřímně, lahůdka
že by to bylo praktické, no to teda ani náhodou. Tohle vymýšlí někdo, kdo nikdy redukční jídelníčky nesestavoval.
Už vidím, jak si v práci v minukuchyňce dělám v pondělí na oběd CUKETOVÝ QUICHE...
Ten jogurtový nápoj s melounem snad nemůžou myslet vážně, vždyť to je recept na spolehlivé projímadlo