- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Smetana se nesmí vařit a nasypat papriku přímo na olej a restovat ji hrozí spálením a zhořknutím. Lepší je najít si prvorepublikový recept na slepici na paprice.
Nasypat papriku na olej je nejlepší způsob, jak více rozvonět papriku a puštění barvy. Nicméně musí to být max. 15-20 vteřin, pak ihned zalít tekutinou. Nikdy mi nic nezhořklo.
autor by si mohl zjistit,jaký je rozdíl mezi maďarskými "haluškami" a slovenskými a našimi....
Co je to ta tajemná přísada "4 paličky (nemusí být)"?
spodní část stehna, je to v tom videu......
V podstate nemám nič proti receptu, len ja používam kyslú smotanu. Potom tá omáčka má úplne iný "říz".
no vidíte a mě to se zakysanou smetanou nechutná....
Sorry, ale podivejte se treba na recept Koko (MENU domu) na kure na cerstve paprice. Pak uz se budete stydet davat do titulku tak vzletny nazev, jako "nejlepsi kure na paprice"
Sorry, ale "dejte tam jakýkoliv vývar a nejlépe tak, aby to bylo dobré pro planetu, takže sbírejte bioodpadky v ledničce, pak k nim přikupte kostřičku kuřete a vyvařte"... to je proboha co?
.. jsem si naprosto skálopevně jist, že "babička" měla k dispozici takovou "čertovinu", jako tyčový mixér.. i některé další dílčí postupy onoho "receptu" mi přijdou mimo - jako ".. orestovat (prášek) papriku na oleji a nikoliv posypat jí ona stehna a tak ji restovat?? "
Dřív se ta omáčka pasírovala přes cedník, ale je to pracnější a i dnes, ne každá domácnost má tyčový mixér.