Diskuze

Cukroví na poslední chvíli: linecká klasika

Těžko hledat mezi českým vánočním cukrovím větší klasiku, než je křehké linecké těsto. Jednou z jeho nevýhod ale je, že nemá rádo teplo, a tak ho rukama musíme zpracovat pěkně rychle. Když dáme upečené cukroví do lednice, zaručeně bude na Štědrý den dobře uleželé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tavzadu

12. 12. 2007 10:28
vyprdněte se na cukroví

raději realxujte, nebo po vánocích budete jako koule :))

0 0
možnosti

cukrářka

12. 12. 2007 10:22
krémy...

No zaleži na tom, z čeho kdo krémy dělá. Kdo si připlatí a našlehá si jen "staré dobré máslo" samozřejmě s patřičnou dobou spotřeby a nepřidá náhražku, jako pokromové tuky, tuky na pečení tak to vydrží v lednici aj měsíc.

0 0
možnosti

Lída

15. 12. 2007 17:35
Re: krémy...

Aby cukroví vydrželo měsíc, to by ta lednice musela mít zámek, od něhož by bylo klíč hozen do studně.

0 0
možnosti

hermína

12. 12. 2007 7:39
Na poslední chvíli!!

OK, perníky by měly být hotové, ale cukroví slepované krémy má trvanlivost 14 dní. Pokud zavřu oko, tři týdny. Jestli ho chci jíst a nabízet 24. - 31.12., je právě čas, nikoli poslední chvíle.

0 0
možnosti