Diskuze

Chřestové menu: fajnová zelenina s vejcem, po asijsku nebo jako štrúdl

Chřestová sezona je v plném proudu a původně tradiční české a moravské zelenině přichází na chuť stále více mlsných jazýčků. Vyzkoušejte si menu podle zkušených šéfkuchařů, kteří své kulinární umění předvádějí právě teď na gastronomickém festivalu věnovaném právě delikátnímu "šparglu".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Chrest po asijsku je mozny pouze v Cesku. Jak by byl po evropsku?

0 0
možnosti
PH

No na sladko bych ho nedelala, to je skoda.

Nejlepsi na chrestu je, jak pak voni curani ;-D

0 0
možnosti
SS

Chřest s krevetami to bych si dala říct. :-)

0 0
možnosti