- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Paní majitelka je navíc i výtečná podnikatelka. Kde co sehnat, půjčit si nebo zajistit zadarmo, ale vstupné má pěkně mastné. Mastnější, než ta kůžička i se sádlem pod ní. A když pro ně něco uděláte, ani nepoděkují.
Zrovna vcera jsem dojidal pecenej bok, na pive dloooouho 4 hodiny peceny a pokazde kdyz to clovek v te troube znovu vecer ohreje, aby si kus dalsiho masa ukrojil, je to vetsi a vetsi mana.
Samotná kůže je bez sádla a výborná a zdravá na klouby.
kůže, blé! jakákoliv. a musela jsem k tomu dospět :-D
Ať vařená nebo pečená z bůčku i z kolena kůžička je výborná. Může být i křen a hořčice. Chleba netřeba.
Nedělejte mi chutě! Budu muset uvařit koleno... K tomu jablkový křen. Ta kůžička je skutečná delikatesa, a krásně to lepí!
Martino máš pravdu, je to delikatesa. A i ten křen s jablkem. Papa.
Veľká lahôdka - aj keď nie pre každého - sú prasačie paprčky. Teda posledná časť nožičiek s kopýtkami. Niekomu je nevoľno, len keď si prestaví, že by to mal jesť, ale inak je to veľká pochúťka.
Naši to občas varia a potom z toho robia huspeninu. Naša suseda vždy nad tým ohŕňala nos - bola totiž z trochu vyššej spoločnosti, ak by sa to tak za socíku dalo nazvať. Ale keď ochutnala, ohŕňať nos prestala. Vždy sme ju potom museli na tie uvarené paprčky zavolať.
Už se tu propagovaly kuřecí kůžičky,nyní zase vepřové "kůžičky" ,doteď jsem si myslel že ty jsou "pochoutkou" pro brašnářský a obuvnický průmysl a u tohoto přesvědčení zůstanu i nadále, ale jinak >>>dobrou chuť !
Měl jste někdy vypečený bůček?Ta kůže je na tom to nejlepší.A takový ovar,s hořčicí a křenem,čerstvým chlebem,to se taky dá
Nikdy jsem nepochopila jak někdo do sebe dostane předkrm polévku hlavní jídlo a moučník aniž by ho bolel žaludek
Na to je jednoduchá odpověď: nesmíte si dávat guláš se šesti (u jídla s více chody se přiměřeně upraví objem jednotlivého chodu), ani müsli a podobné nesmysly (žaludek musí mít přirozený objem).