Kapela No Doubt se zpěvačkou Gwen Stefani

Kapela No Doubt se zpěvačkou Gwen Stefani | foto: Profimedia.cz

No Doubt se vrací na pódia, Gwen Stefani a spol. míří do pouště na Coachellu

  • 0
Kalifornský hudební festival Coachella v úterý zveřejnil program na letošní rok. Jedním ze čtyř hlavních účinkujících je populární rocková kapela No Doubt. Ta si spolu naživo nezahrála nejméně od roku 2015. Comeback skupina oznámila i na sociálních sítích.

Ve videu, které skupina zveřejnila na síti X, frontmanka Gwen Stefani vzpomíná na začátky kapely. Zpěvačka se poté pomocí videohovoru spojí s ostatními členy skupiny, kterými jsou Tony Kanal, Tom Dumont a Adrian Young.

„Nechcete udělat koncert?“ zeptá se Stefani, na což Kanal, Dumont a Young odpoví nadšeně: „Ano!“.

No Doubt mají za sebou velmi pestrou kariéru, ve které nechybějí obrovské hity, prestižní ceny, vyprodané koncertní šňůry a multiplatinová ocenění za prodej alb.

Jejich nejznámějšími písněmi jsou Just A Girl, Sunday Morning, It’s My Life, Underneath It All a především nezapomenutelná rocková balada Don’t Speak.

RECENZE: Hyperkinetická Gwen Stefani a splývající Maroon 5 na Prague Rocks

Na festivalu v kalifornské poušti známém svou hippie a rozevlátou atmosférou, která se odráží i na outfitech návštěvníků, vystoupí jako hlavní hvězdy také Lana Del Rey, Doja Cat a rapper Tyler, The Creator. Představí se i další významní umělci jako Peso Pluma, Ice Spice, Blur, Sublime nebo J. Balvin.

Festival Coachella se letos vrátí do areálu Empire Polo Field a bude trvat dva po sobě jdoucí víkendy 12.-14. dubna a 19.-21. dubna.

D.A.N.C.E

Register now for access to passes at coachella.com. Presale begins Friday, 1/19 at 11am PT.

17. ledna 2024 v 1:12, příspěvek archivován: 17. ledna 2024 v 18:11