Helena Vondráčková - Český mejdan s Impulsem

Helena Vondráčková - Český mejdan s Impulsem | foto: Rádio Impuls

Český mejdan v obýváku. Z Rádia Impuls zazpívají Bílá, Žbirka i Vondráčková

  • 3
Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Marek Ztracený, Miro Žbirka, No Name. Tyto a mnohé další hvězdy domácí pop music uslyší posluchači Rádia Impuls 27. března od dvaceti hodin v záznamu velkolepého koncertu z pražské O2 areny. Český mejdan s Impulsem bude k poslechu také na webu rádia.

Čtvrtý ročník Českého mejdanu s Impulsem se uskutečnil 19. října minulého roku. Pětihodinová show nabídla koncerty jedenácti velkých jmen české a slovenské populární hudby.

Na jednom pódiu se postupně představily například kapely Slza, No Name nebo Mandrage. Pro poslední jmenovanou šlo o jeden z posledních koncertů před únorovým přerušením činnosti. Fanoušci tak mají nyní unikátní možnost si hity jako Motýli, Travolta nebo Šrouby a matice ještě jednou poslechnout v koncertním provedení.

Speciální bylo také vystoupení Dalibora Jandy. Trojnásobný zlatý slavík si totiž na jeviště přivedl svou dceru Jiřinu Annu Jandovou, která se již rovněž etablovala jako zpěvačka.

Další smršť známých melodií obstarali Miro Žbirka, Katarína Knechtová nebo Marek Ztracený, pro kterého byl Český mejdan s Impulsem generálkou na jeho dva únorové vyprodané koncerty právě v O2 areně.

Jedno překvapení si pro diváky nachystal Petr Kolář, který písní Tančíš sama vzdal hold svému kamarádovi Petrovi Mukovi. O vrchol mejdanu se postaraly stálice Helena Vondráčková či Lucie Bílá.

Koncert, kterým provázeli Vlasta Korec a Petr Vondráček, bude od dvaceti hodin k poslechu nejen ve vysílání Rádia Impuls, ale také na jeho webových stránkách.

Pátý ročník Českého mejdanu s Impulsem je v plánu na 17. října 2020.