Moje krásná čarodějka

Moje krásná čarodějka - Fotografie z filmu Moje krásná čarodějka (2005) | foto: Falcon

Satana na čtenáře!

Vypadá to, že následující týden se bude především kouzlit. Nicole Kidmanová je okouzlující sama o sobě, natož jako čarodějka, Johnny Depp bude listovat v satanské knize a Kate Hudsonová zase otevře dveře, které měly zůstat zavřené.

FILMOVÉ PREMIÉRY
V českých kinech mají ve čtvrtek 25. srpna premiéru celkem tři filmy.

Kate HudsonScénárista hororu Kruh Ehren Kruger stojí za hororem Klíč, ve kterém mladá ošetřovatelka Caroline (Kate Hudsonová) zjistí, že univerzální klíč byl od postaršího manželského páru darem vpravdě danajským. Protože stará usedlost, kterou se ujme prozkoumat, na ni cení nikoli umělé zuby.

Můj auťák BroukMůj auťák Brouk je remake slavného amerického filmu z konce šedesátých let o autíčku, které sice nemělo fazónu dravce silnic, ale zato oplývalo závodním elánem, vlastním rozumem a dobrým srdcem. Režie se chopila začínající Angela Robinsonová.

Moje krásná čarodějkaMoje krásná čarodějka je filmovým zpracováním televizního seriálu Bewitched o krásných i jinak zajímavých čarodějkách, které sice umí kdejaký ten kousek opepřený sírou a s černými kočkami si rozumí víc než ostatní, ale jinak jsou jako my. Hlavní roli sehrála Nicole Kidmanová.

V minulém týdnu měli premiéru tyto filmy:
3:15 Zemřeš
- více zde
Valiant - více zde, recenze zde
Země hojnosti - více zde
Karlík a továrna na čokoládu - recenze zde

TELEVIZNÍ VÍKEND
Pierre RichardV pátek se rozhodněte, jestli vás spíše zajímá, jak chutná Francouzský polibek (Nova, 21:25) po anglicku, respektive po americku s Meg Rynaovou v hlavní roli, nebo jak to vypadá Nalevo od výtahu (ČT1, 20:00) - avšak po francouzsku s Pierrem Richardem v čele.

Johnny Depp V sobotu vás čeká richardovský Návrat velkého blondýna (ČT2, 18:00), kterého následují Nájemní vrazi (Nova, 21:55) Sylvester Stallone a Antonio Banderas. V noci můžete projít Polanskiho Devátou branou (ČT1, 23:10) s Johnny Deppem v hlavní roli.

Colin FarrellV neděli můžete být svědky Dobrodružství Poseidonu (Prima, 16:45) s Genem Hackmanem, juchat při Policejní akademii 7: Moskevské misi (Nova, 20:35), sledovat počínání Colina Farrella mezi Americkými psanci (22:15), popřípadě zjistit, jak vypadá Osudová posedlost (Prima, 21:30).

VŠEDNÍ DNY NA OBRAZOVCE
Jiří Menzel - foto 1Pro ranní ptáčata je v pondělí přichystán italský western Boot Hill (Nova, 9:20), pro nespavce český film Jiřího Menzela Konec starých časů (Nova, 21:30) a Případ bezruké mrtvoly (Prima, 23:00), který vyřeší inspektor Dalglish.

V úterý bude po americké satiře Akce Jelcin (ČT1, 20:00) následovat souboj britsko-německého Šíleného policajta (Nova, 23:15) s kanadsko-americkým Dárcem (Prima, 23:40).

Julia RobertsVe středu bude mít trable nejen Julia Robertsová v Případu Pelikán (Prima, 22:20), ale městečko Waterford v americko-francouzské komedii Velké trable malého města (Nova, 22:35). Nejlíp na tom bude Richard Gere coby Dr. T. a jeho ženy (ČT1, 23:40).

Ve čtvrtek přijdou po britském Othellovi (ČT2, 21:55) Bezcitní lidé (Nova, 23:20) Danny DeVito a Bette Midlerová, které odrovná Trhák pana Bowfingera (Prima, 0:20).

POKOUKÁNÍČKO (a posloucháníčko)
Ivan HlasZáznam koncertu Ivana Hlase Na plný pecky (ČT2, 0:05) očekávajte o páteční noci, íránský film Barva ráje je pro fajnšmekry přichystán v sobotu (ČT2, 23:05). Jak vypadá Nepovedený večírek (ČT2, 21:30) se dozvíte v pondělí.