Martin Zounar a Bára Štěpánová v seriálu Ordinace v růžové zahradě | foto: Profimedia.cz

Spekulace se potvrdily, seriálová Ordinace bude pokračovat na Voyo

  • 25
Dopadlo to přesně podle odhadů, že Nova přenese svou vlajkovou loď do placené videopůjčovny. V mateřské televizi Ordinace v růžové zahradě 2 sice ve čtvrtek skončí, ale další premiérové díly se vynoří koncem léta na portálu Voyo.

Televize Nova uvedla, že „vyslyšela přání desetitisíců fanoušků a bude pokračovat v natáčení svého historicky nejúspěšnějšího projektu“. Nová éra Ordinace v růžové zahradě 2 bude k dispozici exkluzivně na videoportálu Voyo.

„Po oznámení konce Ordinace přišla loni v listopadu vlna tsunami. Fanoušci plakali, sociální sítě seriálu byly okamžitě zaplaveny jejich prohlášeními, někdy velmi emotivními. Na Novu chodily každý den spousty dopisů s jasným sdělením: Vraťte nám zpět naši Ordinaci!,“ tvrdí stanice.

„Streamovací platformy jsou budoucností. Zejména poslední rok jednoznačně ukázal, že jsou naprosto rovnocennou alternativou k vysílání lineární televize. To, že si Nova jako svou vlajkovou loď v tomto směru zvolila právě Ordinaci, je logické. Za téměř šestnáct let na obrazovkách se stala kultem,“ říká kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

Pokračování pro Voyo se má podle Matáskové natáčet s víceméně stejným štábem i hereckým obsazením. Na otázku, kdy přesně se na portálu další díly objeví, Nova odpovídá tajemným „již brzy“. Logicky se však počítá s nástupem podzimní sezony.