Zostane to medzi nami

Zostane to medzi nami - Fotografie z filmu Zostane to medzi nami. | foto: Bontonfilm

Lví kandidát: Zůstane to mezi námi

V březnu 2005 měl premiéru film Miroslava Šindelky Zůstane to mezi námi o úspěšném, leč chladném muži, zajímavém muži a manželce mezi nimi.

O CO JDE
Zůstane to mezi námi je příběhem tří lidí, kteří neumí žít ve dvojici, ale nemají odvahu žít sami. Danica žije již delší dobu s úspěšným Michalem, který jí poskytuje vše kromě lásky. Smířená se vztahem, který je více přátelský než partnerský a má již být brzo završen svatbou, poznává náhodně charismatického Tomáše. Ten do jejího uspořádaného života přináší dosud nepoznané silné emoce.

TVŮRCI
Režie:
Miroslav Šindelka. Scénář: Slavena Pavlásková, Miroslav Šindelka, Pavol Rankov. Kamera: Ján Ďuriš. Hudba: Michal Kaščák, Slavomír Solovic. Hrají: David Koller, Anna Šišková, Michal Dlouhý, Danica Jurčová, Tomáš Hanák, Radoslav Brzobohatý

Nominace na Českého lva
Budou zveřejněny 1. února 2005.

Zajímavosti
"Na film, kde se hrdinové chovají neskutečně jako počítačem řízené, trpně instalované objekty pro módní časopisy, je čas herců vzácný a život diváků příliš krátký. Zůstane jen mezi nimi: mezi tvůrci a podivíny, kteří milují filmy tak špatné, až jsou krásné," napsala kritička MF DNES Mirka Spáčilová.

Související články
Zůstane to jen mezi tvůrci a podivíny

WWW
www.zostanetomedzinami.sk