Diskuze

VIDEO: Třídič petek a plechovek za cenu auta je hitem internetu. Spolkne jich sto

Plná taška prázdných plastových lahví a za vámi dlouhá řada netrpělivých lidí. U automatu na zálohované lahve je v Německu snadné ztratit nervy, píše německý list Bild. Z toho důvodu vedoucí supermarketu v Dolním Sasku koupil „turbožlab“, který roztřídí sto lahví sám a během dvou minut. Jeho video nyní baví stovky tisíc lidí na internetu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P94a91v41o22l 63Š90i71n19a76l

15. 1. 2024 10:36

Vždy sa nájde niekto čo to vyhejtuje, viď iné diskusie z minulého týždňa. Proste 100 ludí = 100 chutí/názorov. Nedá sa vyhovieť všetkým. Proste nie všetci sú pripravení na ďalší level v triedení. Toto nieje pre lenivcov, čo budú plakať, že tým nič nezískajú a prečo by to mali niekde nosiť atď. Lenivci nech si doma mačkajú PET a ostatní nech si ich nosia do automatov. That's all

0 1
možnosti
LU

Kam sa Nemci hrabú.

"Najrýchlejší a najväčší exteriérový zálohový automat na PET fľaše a plechovky na Slovensku, a zároveň aj v strednej Európe, pribudol v Dunajskej Lužnej"

"Výhodou automatu je, že spotrebitelia už nebudú musieť vkladať do zariadenia vratné obaly po jednom, ale jednoducho vysypú obsah tašky alebo vreca s obalmi do násypníka automatu,"

"Nový zálohový automat dokáže spracovať viac ako 100 obalov za minútu, "

https://www.bratislavskenoviny.sk/aktuality/78984-v-dunajskej-luznej-pribudol-najrychlejsi-zalohovy-automat-na-slovensku

1 0
možnosti
MB

Medzi sviatkami prebehla správami informácia, že to má jeden supermarket v okrajovej časti Bratislavy. Ak sa dobre pamätám tak aj nejaký minister sa tam pretŕčal.

0 0
možnosti
MP

Ale ty PETky a plechovky nesmí být zmačkané:-/

1 1
možnosti
MH

To u automatů, které berou jenom "jednotlivce", také ne.

0 0
možnosti
MJ

Ještě to chce stroj na plastové a také na papírové obaly zboží, nehledě na astronomické pořizovačky a zelení pomatenci budou hýkat blahem, dokud si to nevymyslí další pomatenosti. Ještě, že tyhle hry nehraji, čili balenou vodu nepoužívám už dávno a kontejner na plast a papír máme pár metrů od domu. Proč něco dělat jednoduše a efektivně, když to jde dělat složitě a neefektivně, což je očividně krédo dnešní doby.

4 4
možnosti
DH

D74a95n 62H62o98l17i75c28k93ý

13. 1. 2024 23:13

by mě zajímalo, kde budou mít v čechách to umyvadlo u třídičů odpadů, ještě jsem na něj u výkupu lahví nenarazil.

1 0
možnosti
TM

U nás problém se tříděním není, protože popelnice stojí ranec, takže kdo do komunálu vyhodí petky, dostane přes držku.

3 0
možnosti
Foto

A jak ten systém funguje?

0 3
možnosti
Foto

Až se u nás zavede systém nesmyslných záloh, tak zredukuji nákup těchto produktů blízko k nule. Opravdu nehodlám být otrokem stupidního systému, skladovat doma bordel a ještě ho vozit někam do obchodu, kam se dostanu až po práci.

Jsem zvědavý, jak to budou vozit třeba pražáci, umlátí se pytli s odpadky v tramvajích.

4 3
možnosti
ŠF

Je to obtěžování zákazníků. Stávající systém třídění do sběrných nádob je vyhovující.

5 3
možnosti
EK

Hm. Já dneska hodila do tříděňáku plný kýbl plechovek, od nápojů i jiných, plus nějaká ta víčka. zabralo mi to 2 vteřiny. super, ne? němci by se mohli u nás učit.

5 1
možnosti