- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Když už si autor dal tu "práci", mohl taky přidat ceny jídel v jednotlivých zařízeních. Takhle je to článek o ničem.
Hmm dobrý, ale Bistro Paulus 17.10. Mrkvový krém 45 Kč, hrachová kaše s uzenou krkovicí 175 To je bratru 220Kč. Já byl minulý týden ve školní jídelně. No polívka nebyla z mrkve ale kuřecí vývar, hrachovka byla taky s uzeným a okurkou. Kvalita slušná, žádný plastový tác a cena? 90 dohromady. Ale proti gustu...
A pointa sdělení? Že mercedes stojí víc než dacie?
Vtipnej článek, když 90 % národa je ochotno každodenně za oběd platit tak do 150 Kč.
Nějaký exaktní průzkum jsi provedl?
Hmmm.... Za mě je nejlepší kantýna Lidová jídelna Svoboda na Palmovce, anebo v řeznictví u Šmejkalů v Berouně. Všude je to na stojáka a nesmí nikdy chybět dršťkovka. Mě tyhle navoněný hypsterský snobárny, plné architektonických prvků, nic neříkají. Určitě ne v případě “kantýny” 😁
Oběd na stojáka, tak to já tedy ani náhodou, pokud tam dělají něco výjimečného, tak bych si to raději vzal sebou a snědl si to v klidu a v sedě. Jak vidíte kazdý má jiný vkus, jeden nesnáší hipsterskou snobárnu a jiný zase oběd na stojáka.
Nějak mi v tom výčtu chybí poslanecká kantýna.
včera jsem viděl toho větnamca jak honí psi po ulici, tak to bude svíčkov
u nás je v táckárně tak draho, že už tam nikdo nechodí a radši jdeme do normální hospody ven
myslím, že ji vlastní jeden z kluků v akci
U nas se Sajler taky neumistil. Moc slibu, nepresvedciva kvalita, cenove jedna z tech drazsich.
Grand Kitchen pana Sajlera.... trochu kecá.. fronty jsou i u výdeje i u snímačů platebních karet. Jídla, velmi průměrná a dost drahá.... Co fakt nechybí, je vysoká míra sebeprezentace autora konceptu. Bohužel, taková navoněná bída
Tak když jsou fronty u výdeje a u snímačů, tak je asi zákazníků dost.
Armarak na Vyskočilce je kde :D :D :D
Jakákoli kuchyně je o lidech ...musí umět a chtít. U nás v korporátu vaří Aramark. Když zaučovali místní "kuchaře", tak to šlo. Když přijedou vařit speciality, je to velmi dobré. Když ovšem vaří místní neumětelové, stojí to za .... Odpověď na otázku, proč neseženou lepší kuchaře je " Nejsme schopni nikoho sehnat, i novou vedoucí sháníme už rok"