Diskuze

Kdo chodí v pátek v PPF na hotovku? Jak vypadají nej české kantýny

Pět knedlíků na talíři zalitých univerzální hnědou omáčkou podávaných zaměstnanci na plastovém tácu. Zakořeněná představa závodního stravování bere v Česku rychle za své. V prosklených atriích dnes servírují prestižní šéfkuchaři vybrané pokrmy zahraničních i krajových kuchyní, někde není žádná ostuda ani uspořádat večerní párty. Podívejte se na nejlepší kantýny a jídelny podle výběru redakce iDNES.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P72e94t97r 54M78i30c92h91a10l

19. 10. 2023 8:19

Když už si autor dal tu "práci", mohl taky přidat ceny jídel v jednotlivých zařízeních. Takhle je to článek o ničem.

6 0
možnosti
RV

R32o79m86a96n 22V89í39t98ů

16. 10. 2023 20:10

Hmm dobrý, ale Bistro Paulus 17.10. Mrkvový krém 45 Kč, hrachová kaše s uzenou krkovicí 175 To je bratru 220Kč. Já byl minulý týden ve školní jídelně. No polívka nebyla z mrkve ale kuřecí vývar, hrachovka byla taky s uzeným a okurkou. Kvalita slušná, žádný plastový tác a cena? 90 dohromady. Ale proti gustu...

4 7
možnosti

P25e65t54r 32Č15e31r44m10á66k

16. 10. 2023 20:50

A pointa sdělení? Že mercedes stojí víc než dacie?

10 2
možnosti
OF

Vtipnej článek, když 90 % národa je ochotno každodenně za oběd platit tak do 150 Kč.

2 8
možnosti
DK

Nějaký exaktní průzkum jsi provedl?

8 1
možnosti

Hmmm.... Za mě je nejlepší kantýna Lidová jídelna Svoboda na Palmovce, anebo v řeznictví u Šmejkalů v Berouně. Všude je to na stojáka a nesmí nikdy chybět dršťkovka. Mě tyhle navoněný hypsterský snobárny, plné architektonických prvků, nic neříkají. Určitě ne v případě “kantýny” 😁

8 0
možnosti
MB

Oběd na stojáka, tak to já tedy ani náhodou, pokud tam dělají něco výjimečného, tak bych si to raději vzal sebou a snědl si to v klidu a v sedě. Jak vidíte kazdý má jiný vkus, jeden nesnáší hipsterskou snobárnu a jiný zase oběd na stojáka.

5 0
možnosti
JS

J11o49s23e52f 13S47u91k

16. 10. 2023 14:04

Nějak mi v tom výčtu chybí poslanecká kantýna.

15 0
možnosti

J94a77n 45Š98k72r23h63á97k

16. 10. 2023 14:00

včera jsem viděl toho větnamca jak honí psi po ulici, tak to bude svíčkov

0 6
možnosti
VM

V34á57c96l89a47v 71M25a36c40h

16. 10. 2023 17:14

Psickova nebo stekanatky.

1 0
možnosti
PN

u nás je v táckárně tak draho, že už tam nikdo nechodí a radši jdeme do normální hospody ven

myslím, že ji vlastní jeden z kluků v akci

4 0
možnosti
MH

M23a10r83e24k 82H73r70u93b27y

28. 10. 2023 23:31

U nas se Sajler taky neumistil. Moc slibu, nepresvedciva kvalita, cenove jedna z tech drazsich.

0 0
možnosti
MJ

Grand Kitchen pana Sajlera.... trochu kecá.. fronty jsou i u výdeje i u snímačů platebních karet. Jídla, velmi průměrná a dost drahá.... Co fakt nechybí, je vysoká míra sebeprezentace autora konceptu. Bohužel, taková navoněná bída

11 1
možnosti
DP

Tak když jsou fronty u výdeje a u snímačů, tak je asi zákazníků dost.

6 0
možnosti
MD

Armarak na Vyskočilce je kde :D :D :D

0 0
možnosti
PC

Jakákoli kuchyně je o lidech ...musí umět a chtít. U nás v korporátu vaří Aramark. Když zaučovali místní "kuchaře", tak to šlo. Když přijedou vařit speciality, je to velmi dobré. Když ovšem vaří místní neumětelové, stojí to za .... Odpověď na otázku, proč neseženou lepší kuchaře je " Nejsme schopni nikoho sehnat, i novou vedoucí sháníme už rok"

4 0
možnosti