Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Mír vždy přichází z Východu, hlásal Fico. Ukrajince na mítinku označil za nacisty

Slovenský expremiér Robert Fico převzal v cestě za výhrou v parlamentních volbách naplno tvrzení ruské propagandy a vyvrácené lži. Na středečním mítinku prohlásil, že „válka vždy přichází ze Západu a mír z Východu“. Ukrajince bojující od roku 2014 na Donbase označil za nacisty a fašisty. A pravdou si nenechal zkazit ani historku pro diváky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak je mi tak nějak Slováků líto. Jak mohou poslouchat takového exota. Mír z Východu, alespoň na 20 let jako dočasnou pomoc. Díky, to už tu bylo.

3 1
možnosti
JH

Sorry, ale Slováci jsou vážně opice. Tohle by neprošlo ani u nás a hned by ho 90% české společnosti odsoudilo. Fakt dobře, že jsme se rozdělili.

2 1
možnosti
Foto

K něčemu takovému nemám slov ...

4 0
možnosti
LT

mě dost těžce bolelo, když jsme se rozdělili..., ale když si představím, že bychom se tady teď při všech těch problémech ještě patlali s něčím takovým jako je Fico a někteří další slovenští exoti...

4 0
možnosti
PH

To že Fico zřejmě vyhraje volby o něčem prostě svědčí. Všichni víme, že za druhé světové války bylo Slovensko v podstatě fašistický stát a teď budou zřejmě podporovat vraždění dětí a mučení Ukrajinců. Fakt bravo.

3 1
možnosti
LV

L27e19o 82V86á75l28e75k

24. 9. 2023 18:56

Tvůj nesmyslný názor ti nebudu vyvracet. Vem však v úvahu, že Fico je protřelý, zkušený politik země, která sousedí s Ukrajinou. Rozhodně má podrobnější informace, než náš akademik, nebo ČT. Faktem zůstává, že nám se neříká plná pravda. Znám Slovensko dobře, máme tam část rodiny. Rád bych se mýlil, ale jednou možná přijde doba, že budeme u Slováků žádat o azyl.

0 4
možnosti
Foto

Fico se časem vyprofiloval jako živoucí ikona demokracie, té reálné demokracie, která je velmi nenáviděna kvazi-demokraty, jenž jsou znepokojeni faktickým zastavením procesu čaputizace Slovenska, kterážto čapituzácia vznikla jako slovenský derivát tehdejší probíhající merkelizace Německa. Helmut Kohl coby politický otec Merkelové evidentně přehnal své doufání v politické schopnosti vždy správně politicky uvědomělé Angely, která se tak stala nezvedeným dítkem Helmuta a potažmo přebujelé německé demokracie, v jejíž košatosti se nejlépe zorientovali skuteční nepřátelé demokracie. A tak se Německo dál bude zmítat v křečích vyvolaných merkelovským migračním šílenstvím a dalšími fantasmagorickými šílenostmi, mezi nimiž v poslední době zaujímá nejvýznamnější místo podvodný projekt Green deal na bázi iracionálních uhlíkově-neutrálních postulátů z katechismu dogmat na základě gretensko-klimatické věrouky. Německo se dostalo do kolotoče vlastních stupidit ve snaze být avantgardou evropské civilizace. Ovšem prušácké atavismy v myšlení podstatné části občanů Německa fakticky znemožňují Německu stát se něčím lepším. Německo se chová jako slon v porcelánu, který dupe i po českém porcelánu. Právě pan politik Fico chápe různé souvislosti, které unikají ostatním politikům, zejména politik Fico při své profesionální prozíravosti chápe nadčasovost těch událostí a politických požadavků, jejichž chápaní je zapovězeno lidem politicky zaslepeným svojí nenávistí vůči Ficovi a zasněným ve světlou budoucnost na základě probíhajícího budování bruselské diktatury. Fico je demokrat a jeho nepřátelé jsou zároveň nepřáteli demokracie.

1 9
možnosti
PB

P14e15t17r 42B72á32r12t86a

3. 9. 2023 13:36

Tak dlouhý, přitom taková pitomost...

9 1
možnosti
PS

Fico, Bláha a celý SMER se snaží v dresu ruSSké federace vyhrát volby na Slovensku, a to proto že jsou prý vlastenci. Otázkou je které země jsou vlastenci

11 2
možnosti
JK

Inu, za války by nejspíš přicmrdoval Tisovi, dnes mu musí stačit Putin.

5 2
možnosti
PS

Fico, Bláha,.....celý SMER je ztělesněním zla na Slovensku. Tito populisté oživují pohrobky komunismu a fašismu zkřížené se slovenským nacionalismem a dnešnim rašismem. Paralela s putlerovým ruSSkem je zcela na místě "dívat se zpět a né vpřed". To, že slovenský volič je nespokojený, má na to právo...., ALE to že slovenský volič se chystá volit opět to ZLO SMER apod. pohrobky epublika, SNS,... je neuchopitelné. Na Slovensku (po Maďarsku) jde vidět, kde se země může až dostat po ruSSkých vlivových operacích za příspění slovenských kolaborantů a zrádců.Toto je selhání bezp. složek státu, a tolerance ruSSkého zla na území SK. Bohužel tento slovensko-maďarský perkeľ se vaří i pro nás.

Teroristicko - fašistické ruSSko je tolerováno a adorováno, a oběti této hanebné a zbabělé svoloči jsou dehonestovány. RuSSká propaganda i v naší zemí vítězí a vládní politici mají pořád klapky na očích. Nejmocnější teroristicky-ruSSkou zbraní je jejich propaganda, a i my necháváme tyto zbraně působit na svém území. Kolaborant a rašista Fico chce volby vyhrát jen proto, aby se mohl začít mstít svým pol. protivníkům, a neštítí se získat hlasy komunistického-fašistického-teroristického/ruSSkého zla.

7 2
možnosti
JB

J27a27n 45B37a77t58o18r69y

2. 9. 2023 23:03

Neskutečně manipulativni článek, chce se mi z toho zvracet. Vše co Fico řekl byla pravda a naprosto s ním souhlasím, jen škoda, že tady nemáme žádného silného politika Ficova ražení. Lidí seberte rozum a nenechte se manipulovat těmito pisálky, kteří se nám snaží říkat co je a co není pravda podle toho, jak dostanou noty z Bruselu, případně USA

4 12
možnosti
PS

Fico, Bláha,...SMER je odporné fašisticko-komunisticko-ruSSké zlo, které se snaží obelhat občany SK a získat hlasy tolika voličů, aby mohl usednout na křeslo předsedy vlády a začít se mstít. Vaše rašisty zasetá nenávist vůči západu, EU, NATO přivede SK ke zkáze a nebo i k občanské válce. Adorovat dnes komunisty a ruSSáky může jen stejná svoloč. Přeji Vám úspešné budování světlých zítřků v čele s populistou Ficem. Jen doufám, že pokud tito pohrobci ZLA na SK se chopí moci, tak že v ČR dostaneme rozum a částečně uzavřeme hranice se SK, očekávám oprávněnou emigraci slušných slováků ( a budou vítání) a Ti nakažení rašismem ať si budují svůj komuniticko-fašisticko-ruSSký svět na SK.

3 3
možnosti
MH

Fico, Orbán a u nás Babiš. No boží čeká nás krásná budoucnost. Teda Babiš se na ty 2 zatím nehrabe, ale taky populista jak jen to de.

Začínám mít pocit, že volby, kde můžou volit všichni jsou ne úplně ideální nápad.

5 3
možnosti
MS

Babiš alespoň nejede ruskou propagandu. Sice potřebuje voliče SPD a to jsou proruský troubové, ale on sám je nemá moc v lásce. A v řetězácích taky není moc oblíbený.

2 0
možnosti
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Kvůli konci uhlí krize nenastane. Jozef Síkela o jaderném tendru i dalším postupu

17. června 2024

Premium Česko nejspíše do roku 2027 přestane být čistým vývozcem elektřiny, protože jí víc bude...

Charkov jako strategické eso. Už je zřejmé, proč ho Putin tolik chce dobýt

17. června 2024

Premium Ruská armáda nepřestává bombardovat Charkov, čímž ukazuje, že o něj má pořád velký zájem. Vojensky...

Pravda o střelbě na fakultě. Unikátní rekonstrukce, vrah přišel v 13.23

17. června 2024

Premium Pravda o střelbě na filozofické fakultě se vynořuje postupně a některé detaily jdou proti tvrzením,...

Na Islandu havaroval autobus s českými turisty, pět jich skončilo na JIP

16. června 2024  11:35,  aktualizováno  21:42

Při páteční nehodě autobusu na severu Islandu se zranilo dvanáct lidí, z toho pět skončilo na...