Natálie Grossová, její sestra Denisa a maminka Šárka po premiéře muzikálu Ples...

Natálie Grossová, její sestra Denisa a maminka Šárka po premiéře muzikálu Ples upírů (12. února 2017) | foto: iDNES.cz Marek Navrátil

Denisa Grossová v tílku. Sexy fotky pořídila její sestra Natálie

  • 56
Přestože většinou sama stojí za fotoaparátem, při nedávném výletě do Itálie si Denisa Grossová vyzkoušela, jaké to je pózovat před objektivem. Její mladší sestra Natálie pořídila snímky, které na sociálních sítích vzbudily ohlas.

Starší dcera zesnulého expremiéra Stanislava Grosse se věnuje fotografování a tanci. Sexy snímky v plavkách se na Instagramu občas pochlubí i její mladší sestra, zpěvačka Natálie Grossová. Právě ona pořídila fotky Denisy v topu, kde je vidět, že nemá podprsenku.

Snímky vznikly na dovolené ve Veroně, kam sestry Grossovy odletěly s matkou Šárkou na Velikonoce. „Veronu jsem vždycky chtěla navštívit, tak si můžu odškrtnout další položku ze seznamu vysněných destinací,“ napsala na sociálních sítích starší ze sester.

Fotografka a tanečnice pak zapózovala také v krajkové podprsence u bazénu. Denisa Grossová přitom své fanoušky pravidelně zásobuje fotkami v plavkách nebo v prádle. Spoustu z nich si sestry a jejich matka lajkují navzájem a nechybí pochvaly, že jsou krásné.

Stanislav Gross a jeho druhá žena Šárka se vzali v roce 1996. Ženichovi šel na svatbě za svědka současný prezident Miloš Zeman, který původně Grosse doporučoval i jako svého nástupce v čele ČSSD (posléze to označil za chybu). Obřad se odehrál na zámečku v pražské Libni.

Manželům se narodily dvě dcery, Denisa (23) a Natálie (19). Expremiér, který trpěl amyotrofickou laterální sklerózou neboli ALS, zemřel 16. dubna 2015.

16. dubna 2015