Meg Ryanová s přítelem Johnem Mellencampem

Meg Ryanová s přítelem Johnem Mellencampem | foto: Profimedia.cz

Meg Ryanová má image holčičky, ale ruce stařeny

  • 26
Devětačtyřicetiletá herečka Meg Ryanová to už patrně moc přehání s dietami a cvičením. Přestože v šatičkách a krátkém účesu působí mladistvě, pohled na její žilnaté ruce vyráží dech.

Herečka vypadala s přítelem Johnem Mellencampem na procházce Paříží skutečně uvolněně. Zamilovaný výraz, střapatý účes a krátké šaty jí ubraly pár let. Při bližším pohledu na její ruce však zamrazí. 

Vystouplé žíly připomínají ruce zpěvačky Madonny, nebo herečky Sarah Jessicy Parkerové, které to občas také přehnaly s cvičením (více čtěte zde). U Ryanové se navíc začínají nepěkné žíly a šlachy objevovat i na nohou. 

Herečka Meg Ryanová to s cvičením asi trochu přehání. Hodiny tréninku prozrazuje vypracované lýtko, které v kombinaci s decentními šaty nepůsobí zrovna nejlépe.

Herečka už v minulosti čelila podezření, že se vrhla na drastické diety a trpí anorexií. Spekulovalo se také, že si nechala upravit rty, vyhladit vrásky a botoxem bojuje proti stáří.

Ryanová však popírá všechna vylepšení pomocí plastické chirurgie. Tvrdí, že pilně posiluje a tvrdým tréninkem se chce udržet ve formě, i když už má pomalu padesátku na krku.