Madonna a Guy chtějí koupit zámek ve Skotsku

Americká zpěvačka Madonna a její manžel, britský filmový režisér Guy Ritchie, chtějí do své rozsáhlé sbírky domů přidat další skvost. Dvojice se zajímá o zámek, který leží na skotském ostrově Harris. Dříve než ho koupí, si ho chtějí prohlédnout, aby posoudili, zda je tato investice vhodná, píše internetový servis GossipNews. Zámek Amhuinnsuidhe je známý tím, že má pěkné okolí vhodné pro romantické aktivity zamilovaných dvojic.

Hvězdný pár se zatím nezmínil o tom, zda má v úmyslu zámek oceněný na 4,5 milionu liber (více než 225 milionu korun) skutečně koupit. Dostali ale čas na to, aby si tuto nabídku v klidu promysleli. 

Zájem o návštěvu a případnou koupi zámku dali najevo také zpěvák Paul McCartney, Sting nebo majitel londýnského obchodního domu Harrods Mohammed Al Fayed. Madonna a Ritchie, kteří mají Skotsko ve velké oblibě, si ale tento vzácný kousek jistě nenechají vyfouknout.

Populární dvojice měla svatbu v prosinci 2000 na jiném skotském zámku Skibo. Manželé spolu žijí v Londýně, kde Madonna koupila dům v přepočtu za 313 milionů korun.

Kromě toho se zajímala o koupi luxusní venkovské usedlosti za zhruba 520 milionů korun. Zpěvačka vlastní nemovitosti také ve Spojených státech, kde předtím žila.

Madonna s manželem Guyem Ritchiem a synem Roccem.

Madonna s manželem a dětmi v Central parku.

Madonna nezklamala ani při udílení Turnerovy ceny, když přítomné oslovila "motherfuckers".

Madonna a Martin Creed při předávání Turnerovy ceny.

Zpěvačka Madonna a její muž, britský režisér Guy Ritchie.