Barbora Kroužková. I když se nad nabídkou nové moderátorské příležitosti musela rozhodnout skoro hned, nezaskočilo ji to. Od doby, kdy prožila boj o život malé dcery, ji nemůže zaskočit snad už nic. | foto: Tomáš Krist, MAFRA

Nevěděli jsme, zda dcera bude žít, vzpomíná na nejtěžší chvíle moderátorka Kroužková

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
I když se nad nabídkou nové moderátorské příležitosti musela rozhodnout skoro hned, nezaskočilo ji to. Od doby, kdy prožila boj o život malé dcery, ji nemůže zaskočit snad už nic. „Zásadní je pro mě neublížit hostovi, neublížit nikomu,“ říká v rozhovoru pro Magazín DNES moderátorka Barbora Kroužková.

Kolik času na rozmyšlenou jste měla po nabídce moderovat Události a Události, komentáře?
Necelý půlden.

Jak se to seběhlo?
V pátek odpoledne, když jsem šla vyzvednout mladší dceru ze školní družiny, mi zavolal šéfredaktor Petr Mrzena. Naznačil, čeho se to týká a že to souvisí i s mým plánovaným navýšením úvazku na plný. Donedávna jsem byla sedm let na částečném úvazku kvůli péči o mladší dceru. V sobotu, kdy jsem moderovala denní kontinuální vysílání, jsme se s Petrem Mrzenou sešli, ale čas na rozmyšlenou jsem nepotřebovala. V posledních sedmi letech máme s rodinou předem dohodnuté, co lze zvládnout. A protože jsme můj návrat na plný úvazek už probírali, tak doma věděli, že to může obnášet i změny v množství pracovních povinností.

Poznala jsem, že v úklidové firmě to chodí stejně jako v jakékoliv jiné branži. Modely chování a vztahy jsou všude stejné bez ohledu na profesi.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se