Herec, moderátor a food bloger Lukáš Hejlík | foto: Petr Kozlík, MAFRA

Bojím se, že jsem na film moc hezkej, říká Lukáš Hejlík

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Lukáš Hejlík je pořád na cestách. Proto jsme se taky domluvili, že rozhovor povedeme po hlasových a textových zprávách. Vznikal tedy postupně. Přirozeně. Přesně tak jako jeho projekt Gastromapa, který už šest let mapuje nové podniky po celém Česku.

Haló, haló, Lukáši, jste tady?
Zdravím, Marto!

Tak mi na úvod třeba řekněte, kde jste dneska jedl.
Jel jsem z Prahy do Brna a jedl ve vlaku, což dělám poměrně často.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se