1/2 kg libového vepřového masa (plec nebo ramínko)
lžíce sádla
středně velká cibule
5 plných lžic překrájeného kysaného zelí
4 zmrazená nebo sterilovaná rajčata nebo plná lžíce rajčatového protlaku
sůl
sladká paprika
rovná lžička hladké mouky
1/2 kg libového vepřového masa (plec nebo ramínko)
lžíce sádla
středně velká cibule
5 plných lžic překrájeného kysaného zelí
4 zmrazená nebo sterilovaná rajčata nebo plná lžíce rajčatového protlaku
sůl
sladká paprika
rovná lžička hladké mouky
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
nám. Spojenců, Prostějov
9 576 Kč/měsíc
Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19. dubna tohoto roku měl ve...
Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta Vondroušová (24), se...
Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií. Největší pozornosti se...
Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu. Taková je Hello Kitty,...
Premium Když se David Černý v televizi pohádal s kurátorkou Marií Foltýnovou, spory o jeho plastiku na obchodním domě Máj...