- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejlepší v Praze je tradiční na Míráku.
Praha Smíchov - 2. nástupiště - jedny z nejlepších párků v rohlíku za 16Kč, příjemný prodavač, který vám, když přijdete před zavíračkou, dá do rohlíku klidně dva párky.
Děkuji za historii párku v rohlíku. Docela zajímavý článek.
Kus toho článku jsem přečetl, ale když jsem došel k receptům, a zjistil, že autor (ka?) už zase cpe do jídla nějaké pochybné "ingredience", namísto poctivých českých surovin a přísad, tak jsem už raději nepokračoval .
Zelí je vhodné, vepřové maso má oxidační účinky a zelí je kompenzuje. Proto se vepřová pečeně podává se zelím.
Vynikající si pamatuji na nádraží v Přerově, nariznuty a posypany směsí zelí a cibule, i vynikající párek. No mňam. Jdu zrovna se synem ve Zlíně na fotbal, asi tam něco pohodim
lepsi je bratwurst v krupave housce (jako mini-bageta), posypany cibuli ktera se usmazila vedle nej na platu a s kyselym zelim, horcice
Na konci článku redaktor píše o českém párku v rohlíku: “stojí něco přes deset korun”!
Kde to žije.Nebo mě ještě napadá, že měl párk v rohlíku naposledy před patnácti lety.
Ale jo, mimo Prahu se ještě za 15 korun párek v rohlíku objevuje.
Jo dobrý, až na tu sladkou vatovou zemli,ktera když je kupované chutná dost synteticky (stejný jako hamburgrovy housky, kupovaný se taky nedaj jist)
Jinak jsem netušila, že párek v rohlíku je takhle mladá záležitost.
"stojí něco přes deset korun"
Cože? Kde? Dávám si je málokdy, ale obvykle stojí tak kolem 25,-Kč. Buď autor žije v minulosti (za komančů byl za 3,-Kčs ) a nebo to bude párek ze separátu s podílem masa 10%...
B je správně, Kostelecké uzeniny.
Konečně se ty naše Budějce něčím proslavily.
Cimrman ve své hře Zaskok vás proslavil už dávno
Správný český výraz pro "horkého psa" je Mezichleba.