Diskuze

Česká klasika s kuchařem Romanem Paulusem

Svíčková jako od maminky, staročeský trhanec a další česká jídla vás dnes naučí muž z nejpovolanějších – kuchař Roman Paulus, který vede kuchyni restaurace Czechhouse v pražském hotelu Hilton.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

wyatt

4. 3. 2007 22:37
hmm

tak jelítkové lívance se salsou je vžně česká klasika. Hlavně ta salsa, tu moje babička dělávala obden(Y)

0 0
možnosti

Truelove1976

4. 3. 2007 21:45
Svíčková

No pane kuchaři nezlobte se, ale ta vaše svíčková pouze těží z toho masa, jinak se její chuť s kořením a zeleninou prostě nemůže za 20 minut pořádně "udělat"... to ani náhodou...

0 0
možnosti

belgian chocolate

4. 3. 2007 13:19
do kulajdy patří lišky

0 0
možnosti

Kosice

4. 3. 2007 22:32
Re: do kulajdy patří lišky

Lišky nemám, bude stačit kocour?

0 0
možnosti

polovnik

4. 3. 2007 12:29
Za takovou dobu jen tři komentáře ?

Pane kuchaři, čím to je ???

J.

0 0
možnosti

rigla

3. 3. 2007 14:31
KUCHAŘ

Tak to mne mami taky tak naučila.Jdu makat do Hiltonu.;-D

0 0
možnosti