Životní styl
Mám už celé krize dost, hyperbola strachu je šílená, říká šéfkuchař Pohlreich
Když vidíte sedět Zdeňka Pohlreicha v úplně prázdné restauraci Next Door v centru Prahy, kde jste si dřív bez...
Životní styl
V Americe nejíme jen hamburgery, říká Kocábová, autorka Jižanské kuchařky
„Když si chcete s někým popovídat opravdu od srdce, posadíte se do kuchyně. Alespoň u nás doma tomu tak...
Životní styl
Pes a pán ať jedí totéž, doporučuje autorka kuchařek Kristina Šemberová
Jako mladá autorka toho má za sebou poměrně dost. Kristina Šemberová se podílela na editaci kuchařek Zdeňka...
Životní styl
Z vietnamského bistra k vlastní luxusní restauraci. Příběh šéfkuchaře Duy Chu
Měl se stát právníkem nebo lékařem, ale na gymnáziu propadl vaření. Před téměř třemi roky si otevřel...
Životní styl
Vařit na vozíku? Těžší je shánět v Praze lidi, říká rakouský šéfkuchař
Vídeňský šéfkuchař Marco Simonis, se po úspěchu svých rakouských brasserií vydal do Prahy – a to rovnou do...
Životní styl
V práci jsem drsná, ale doma kvočna, říká cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Kdysi snila o tom, že bude výtvarnicí. Místo toho se z ní stala špičková cukrářka, jejíž dezerty připomínají...
Životní styl
Majonéza byl pro mě životní objev, říká úspěšná kuchařka z Vietnamu
Kdysi učila Čechy zamilovat si polévku pho, teď je seznamuje s národními pokrmy z thajské, čínské, japonské a...
Životní styl
Nechápu, proč vegani chodí do restaurace, říká legenda české gastronomie
Pavel Pospíšil, první Čech, který získal michelinskou hvězdu, prestižní kuchařské ocenění. Psal se prosinec...
Životní styl
Chybí mi u nás výchova k práci. A vůle nechat lidi dělat, říká Pohlreich
Chod jeho restaurací už na něm nestojí, může se víc věnovat rodině, vlastnímu vydavatelství i sobě. Udržuje...
Životní styl
Můžu najít chyby na Pohlreichovi i na Babicovi, vypráví kuchař Sapík
První má vyhlášenou rodinnou restauraci v Klokočné u Prahy, kde vaří především českou klasiku, druhý je šéfem...
Životní styl
Život bez michelinské hvězdy. Otřáslo to se mnou, říká šéfkuchař Paulus
V tuzemsku patří už řadu let mezi nejlepší kuchaře, v roce 2012 dovedl pražskou hotelovou restauraci Alcron...
Životní styl
Pohlreich: My Češi jsme rasisti. Ukrajincům bychom měli líbat zadek
Po deseti letech odešel z pořadu, který z něj v padesáti letech udělal bez nadsázky superstar. Ačkoli radit...
předchozí | 1 2 3 | další |