Jak jste dospěla k tomu, že se věnujete kuchařkám?
To bylo jednoduché. Studovala jsem Fakultu sociálních věd a chtěla jsem být novinářkou. A v rámci praxe jsme si mohli vyzkoušet různé obory: rozhlas, televizi nebo noviny. Ale rozhodně jsem netoužila být třeba válečným zpravodajem nebo komentátorem. Ale když jsme měli lifestylovou žurnalistiku pod vedením Mirky Vopavové, která tehdy založila magazín Marianne, měli jsme možnost jít tam na praxi. A tak jsem začala při studiu psát o jídle.
Pes a pán ať jedí totéž, doporučuje autorka kuchařek Kristina Šemberová
Autorka psí kuchařky Kristýna Šemberová | foto: Michaela Džurná, MF DNES
Michelinští kuchaři jsou skoro všichni psychopati, říká šéfkuchař Knedla

S jeho jménem to asi ani nemohlo dopadnout jinak, než že se stal kuchařem. Jan Knedla, který o sobě...
Největší zlo? Rýže v pytlíku. Je to hnusné, říká šéfkuchař z MasterChefa

Kdysi se v Praze na „čínu“ chodilo do Vodičkovy ulice, od konce roku 2017 se na pravou „asii“ chodí...
Meduňka a lipový květ. Manželé kořenáři prozrazují recept na nejlepší svařák

Máloco navodí atmosféru Vánoc spolehlivěji než vůně. Svařák, perníčky, pracny ani purpura by nebyly...
Po první kuchařce jsme se s přítelem rozešli. Z vyčerpání, říká foodblogerka

S hypotékou na krku odešla na volnou nohu, aby se mohla věnovat tomu, co jí jde nejvíc: vymýšlení a...
Houby, jelita, švestky... Vakuujeme i na dovolenou, říká šéfkuchař La Verandy

Vyplatí se pořídit si domů vakuovačku? Tedy přístroj sloužící k uchování potravin a surovin? Jakou...
Známe letošního nejošklivějšího psa na světě. Je to Pan Smíšek
V soutěži o titul nejošklivějšího psa na světě si letos vítězství připsal olysalý nalezenec z Arizony, sedmnáctiletý...
Pes v práci? Sobecké. Má spát 14 hodin denně, říká veterinářka Frühauf Kolářová
Premium O stále dokonalejším léčení zvířat, ale i sobecké lásce k domácím mazlíčkům vypráví veterinářka a univerzitní pedagožka...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Přírodní zahrada, kde se příliš nebojuje se škůdci ani nezasahuje
Soutěž Život je změna, a pro zahradu to platí každičký den. A pokud ji budujete u chalupy na venkově, kde je na čem stavět, a...
Osm tipů pro letní grilování. Pro masožravce i milovníky zeleniny
S grilovaným šťavnatým masem chutná skvěle grilovaná zelenina, sýry nebo třeba ananas či jahody. Vyberte si z...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Do Zoo Praha brzy dorazí dcera Moji a nový samec. Bobek doufá v mláďata
Nezasvěceným se mohlo zdát, jako by rozhodnutí o ponechání Richarda v původním pavilonu goril padlo na poslední chvíli....
Hovězí steak s koprovkou na grilu. Divili byste se, jak ta kombinace funguje
Seriál Rozžhavte grily, velí zlepšující se počasí. V letošní Grilovací akademii ukážeme některé méně obvyklé postupy a...
Ohořelé dřevo ve zmrzlině a lívance na tálu. To je jiné letní grilování
Seriál Sezona grilování je tady, nad ohněm se dá kromě masa, ryb či zeleniny připravit i sladký dezert. Jak na heboučké...
Nebojte se rožnění velkých kusů. Grilovací akademie vám poradí, jak na to
Seriál Kdo se bojí umístit na gril pořádný kus masa, připravuje se o skvělý zážitek, kdy se jeho hotové části postupně...
Kečup, levné těstoviny a už se vařila Itálie, vzpomíná šéf v kuchyni Itala
Špičkový šéfkuchař Davide Lagomarsino, rodilý Ital, se v Praze usadil v roce 2008 po návratu z Austrálie. Italská...

Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!