Diskuze

V letních dipech číhají infekce, varují vědci. Nejhorší je smetana

Nakrájená zelenina nebo chipsy s nejrůznějšími dipy, salsami a omáčkami k letní grilovačce nebo zahradní party prostě patří. Jenže opakované namáčení s sebou může nést zdravotní rizika. V horkém počasí se v nich bakterie a viry množí zvlášť rychle, varují britští mikrobiologové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J94a73n22a 50K36u57b63o86v15á

18. 6. 2018 17:13

Tak to u nás nehrozí.

Jsem na společné slintání do mísy děsně háklivá (dle manžela tak trochu úchylná). ;-D

7 0
možnosti
Foto

No první co mě k tomu napadlo bylo, že pokud mám opar, tak si přendám kus salsy stranou a nenamáčím si třeba nachos do stejného dipu jako všichni ostatní. Tohle je hodně o ohleduplnosti každého člověka. Dát si část omáčky stranou může naopak i ten, kdo ještě žádný opar nemá, ale ví, že na ně trpí.

4 0
možnosti
MN

M32i35l41a74n 24N48ě88m68e30c

18. 6. 2018 16:24

Nejhorší jsou prasata, ne smetana.

9 0
možnosti