- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mrzí mě, když se ve spojení s M.D.Rettigovou okamžitě řekne - no jo, vraž do toho kopu vajec (nebo kilo másla). Jenomže ty recepty nejsou jako dnes pro čtyři porce, ale zpravidla pro dvanáct porcí Tenkrát byly větší rodiny a holky vařily i pro čeleď, zaměstnance... Jinak moc krásný čánek, zdravím slečnu Fornůskovou a přeju jí úspěchy i spokojenost - držím Vám všechny palce! Mirka
az na ten "skotsky dublin", jak uz tu bylo zmineno. preju slecne Fornuskove hodne dalsich uspechu.
Dortík Imperial jsem měla a i když vypadá celkem obyčejně, je opravdu výborný. Také tam mají vynikající Créme Brulée. Takže si přeju, aby takových cukrářek bylo víc.
Teda žiju tu v tom Skotsku už přes rok a byl jsem na mnoha místech, ale ve skotském Dublinu jsem ještě nebyl. Asi nějaká zastrčená hospoda někde u Inverness...
1kg plecka,3velke cibule,3lžičky sladké papriky,2lžičky guláš.koření,3lžíce solamylu,5stroužků česneku- kdo má rád pálivý dodá pepř...chilli...atd.Rozpustit dvě kostky masoxu v 1l vody,vše dát do hrnce,rozmíchat......hrnec přikrýt alobalem a dát péct do troubz 1,5hod na 250stupňů. Za celou dobu pečení neodkrývat....a nemíchat. Je dobrý!!!!
V poctivém guláši není ani masox ani solamyl ani směskové koření.
Ten recept bych moc rada vyzkousela, jeste nemohl by nekdo poradit kolik jablek na testo ze 400g mouky? A taky jak to mysleli s tim zabalovanim. Jsem holt zacatecnik