Diskuze

Kateřina Fornůsková: Špičkovou šéfcukrářkou se stala náhodou

O tajemných přísadách, řemesle i o její smůle by se s úspěšnou cukrářkou dalo povídat hodiny. Kateřina Fornůsková je upovídaná, ale rozhodně nenudí. A taky dává úplatky. Já dostala recept. Prý na "strašně jednoduchý" štrúdl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mirka

29. 5. 2008 17:09
Jenom poznámka k Rettigové

Mrzí mě, když se ve spojení s M.D.Rettigovou okamžitě řekne - no jo, vraž do toho kopu vajec (nebo kilo másla). Jenomže ty recepty nejsou jako dnes pro čtyři porce, ale zpravidla pro dvanáct porcí ;-D Tenkrát byly větší rodiny a holky vařily i pro čeleď, zaměstnance... Jinak moc krásný čánek, zdravím slečnu Fornůskovou a přeju jí úspěchy i spokojenost - držím Vám všechny palce! Mirka

0 0
možnosti
OFZ

rainetta

28. 5. 2008 16:33
pekny clanek

az na ten "skotsky dublin", jak uz tu bylo zmineno. preju slecne Fornuskove hodne dalsich uspechu.

0 0
možnosti

annastasie

28. 5. 2008 13:08
:-)

Pěkný článek;-)

0 0
možnosti

Romana

28. 5. 2008 10:00
Café Imperial

Dortík Imperial jsem měla a i když vypadá celkem obyčejně, je opravdu výborný. Také tam mají vynikající Créme Brulée. Takže si přeju, aby takových cukrářek bylo víc.

0 0
možnosti

28. 5. 2008 8:12
pěkné

Tohle čtu ráda.

0 0
možnosti

Candyfloss

28. 5. 2008 8:07
Obrázek č. 2 - skotský Dublin???

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MK

Marthas

28. 5. 2008 16:46
Re: Obrázek č. 2 - skotský Dublin???

Teda žiju tu v tom Skotsku už přes rok a byl jsem na mnoha místech, ale ve skotském Dublinu jsem ještě nebyl. ;-) Asi nějaká zastrčená hospoda někde u Inverness... ;-D

0 0
možnosti

R....

28. 5. 2008 6:49
Super gulášek- pečený-bez míchání

R^1kg plecka,3velke cibule,3lžičky sladké papriky,2lžičky guláš.koření,3lžíce solamylu,5stroužků česneku- kdo má rád pálivý dodá pepř...chilli...atd.Rozpustit dvě kostky masoxu v 1l vody,vše dát do hrnce,rozmíchat......hrnec přikrýt alobalem a dát péct do troubz 1,5hod na 250stupňů. Za celou dobu pečení neodkrývat....a nemíchat. Je dobrý!!!!

0 0
možnosti
MH

hermína

28. 5. 2008 11:32
Re: Super gulášek- pečený-bez míchání

V poctivém guláši není ani masox ani solamyl ani směskové koření. :-©

0 0
možnosti

Meg

28. 5. 2008 0:30
Recept

Ten recept bych moc rada vyzkousela, jeste nemohl by nekdo poradit kolik jablek na testo ze 400g mouky? A taky jak to mysleli s tim zabalovanim. Jsem holt zacatecnik ;-)

0 0
možnosti