Diskuze

Jak připravit velikonoční hostinu za čtyři hodiny

Svěží chutě jara jsme sestavili do velikonočního menu: začínáme bramborovým salátem s pažitkou, pochutnáme si na staročeské nádivce a jehněčích kotletách. A jako dezert: velikonoční perníčky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lala

14. 4. 2006 19:33
pepř

...proč ho nepřidat i do perníčku, když už je ve všem?

0 0
možnosti

peta

13. 4. 2006 14:51
dobre ne jen velikonocni recepty - jehneci recepty

To bych si dal.

kouknete na recepty na http://sweb.cz/jehneci-recepty/" target="_blank" rel="nofollow">http://sweb.cz/jehneci-recepty/ to stoji za to :-P 

>-

0 0
možnosti

Kajle78

13. 4. 2006 14:22
?

aha takze ztratim 4 hodiny varenim..vyborne, tak si myslim, ze radeji zajdu do restaurace:))

0 0
možnosti