Diskuze

Tvarůžkárna byla na unijní předpisy připravená, boj byl o ochrannou známku

Majitelům firmy A. W., kteří začátkem 90. let zrestituovali rodinnou tvarůžkárnu v Lošticích na Olomoucku, vstup do Evropské unie před 15 lety velké problémy nepřinesl. Výrobu přizpůsobili kriteriím západoevropského trhu dlouho předtím. I tak si ale s regulemi prožili své když bojovali o uznání jedinečnosti hanáckého sýra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hernajz..hned bych si dal..

0 0
možnosti

Tvaruky leta zbožňuju,ale bohužel byvaly drive lepsi,ani ted poradne nesmrdi pokud je nenecham mesic v teple a cena?-to je des,kdys lidove jidlo za kacku dnes hrubo přes třicet Kc a ještě mensi gramaz,skoda,kupuju je ted jen vzacne!!

2 0
možnosti

Člověk se učí neustále. Taky se někdy píše qargle. 

0 0
možnosti

Urcite tvargle pak uz jen nemecke quargle

0 0
možnosti

Neni lepší sýr než kvargle z Loštic. Mňam - na chleba s máslem, cibulkou a posypat sladkou paprikou. 

2 0
možnosti

kvargle jsem jeste neslyšel, ale tvargle jo:-)

4 0
možnosti

I když nemusí být všem po "vůni", tak za mne má tato česká firma velký respekt. Jen tak dál, ať se daří R^

4 0
možnosti