Až tak moc tě nežere | foto: Metafora

Vyšlo: rady o sexu versus Lasica se zpovídá

Vánoce už jsou za pár dní, knižní tipy iDNES představují publikace, které by mohly potěšit mnohé čtenáře. Co s nadbytečnými kily, nebo je libo trochu napětí?

Knižní tipy iDNES
předcházející knižní tipy najdete zde

PanenkaJoy Fieldingová: PANENKA 
Osmadvacetiletá floridská právnička Amanda Travisová je ztělesněním úspěšné moderní ženy. Je krásná, sebevědomá a energická; miluje svou práci obhájkyně, i když jí trochu lezou na nervy její často zmatení, zoufalí a nevypočitatelní klienti; v mezilidských vztazích si zakazuje sentiment.
Vydalo: Ikar 2005. Kategorie: Beletrie
Hodnocení iDNES:

Cirkus v ziměCathy Dayová: CIRKUS V ZIMĚ
Pozoruhodný soubor jedenácti propojených příběhů líčí životní peripetie zaměstnanců Grandcirkusu Porter, který v letech 1884-1939 trávil každou zimu v městečku Lima v Indianě. Po tři generace cirkus měnil obraz města a propůjčoval obyčejnému zapadákovu nádech exotiky.
Vydalo: Ikar 2005. Kategorie: Beletrie
Hodnocení iDNES:

Polévka (c) profimedia.cz/corbisSKVĚLÉ POLÉVKY
Co by to bylo za domácí oslavu bez polévky? Lehkou krémovou podáváme jako předkrm, vydatné jídlo z jednoho hrnce k zasycení nebo překvapíme polévkou o půlnoci. Pro každou příležitost, s rozmanitou chutí, to jsou recepty z různých koutů světa
Vydalo: Ikar 2005. Kategorie: Vaření
Hodnocení iDNES:

Ideální dietaIDEÁLNÍ DIETA
Jak se zbavit nadbytečných kil? Jednoduchá zásada vedoucí k vysněné postavě zní: snižte obsah "špatných" tuků ve stravě, jezte potraviny s nízkým glykemickým indexem a mnohem více se pohybujte!
Vydal: Ikar. Kategorie: Zdraví
Hodnocení iDNES:

Milan LasicaJán Štrasser: MILAN LASICA - JENŽE JÁ JSEM JEN KOMIK
V zimě a na jaře roku 2005 téměř čtyři měsíce jednou až dvakrát týdně se potkával autor knihy u Milana Lasici doma nebo v jeho divadelní šatně ve Štúdiu L + S a povídali si. A z těchto setkání vznikla tato kniha rozhovorů.
Vydalo: XYZ. Kategorie: Rozhovory
Hodnocení iDNES:

Zásadní rozhovoryKetty Patterson a spol: ZÁSADNÍ ROZHOVORY
S touto knihou se lze připravit na situace, kdy vám jde o hodně. Dokážete převádět hněv a pocity ublížení v přínosný dialog? Umíte si zajistit dobré projednání téměř jakéhokoliv témat? S touto knihou se naučíte mluvit přesvědčivě nikoli bojovně.
Vydalo: Alfa publishing 2005. Kategorie: Naučné
Hodnocení iDNES:

Chytří pracují, kde chtějíDavid Gruber: CHYTŘÍ PRACUJÍ, KDE CHTĚJÍ
Kniha všem poradí, jak najít pracovní prostředí, kde se budete cítit spokojeni. Jak se bavit při práci a nenechat si svoji pohodu pokazit. A jak se bránit proti nevlídnému šéfovi.
Vydalo: Alfa publishing 2005. Kategorie: Naučné
Hodnocení iDNES:

Drahý tatínkuBradley Trevor Greive: DRAHÝ TATÍNKU  
Teroristé používají stále složitější digitální technologie, zbraně a šifrovací zařízení. Jejich hrozba roste den ode dne. Jejich potenciál je obrovský a metody vražedné. Národní bezpečnostní služba nemá jinou možnost, než založit nové oddělení, které bude schopné teroristům konkurovat
Vydalo: Metafora 2005. Kategorie.: Napětí
Hodnocení iDNES:

Až tak moc tě nežereAŽ TAK MOC TĚ NEŽERE
Autor i autorka téhle novátorské knížečky mají k sexu a milostným záležitostem opravdu blízko. Oba totiž spolupracují na mezinárodně oblíbeném televizním seriálu Sex ve městě. Greg je jeho konzultant a Liz scénáristka. A v čemže spočívá jejich převratný nápad? V názoru, že v problémech s láskou a s muži by dámám neměly radit kamarádky.
Vydalo: Metafora 2005. Kategorie: Zábava
Hodnocení iDNES: