Jan Kalina, zpěvák kapely Sto zvířat

Jan Kalina, zpěvák kapely Sto zvířat | foto: Óčko.tv

Sto zvířat rozparádili Jazz Dock akustickými verzemi svých hitů

  • 0
Chinaski, Prago Union, Michal Hrůza, Ewa Farna a nově Sto zvířat. Tihle všichni a samozřejmě mnozí další se zúčastnili projektu hudební televize ÓČKO a Komerční banky KB Acoustic stage. Příští rok k nim přibude Anna K.

Zmíněné vystoupení kapely Sto zvířat se uskutečnilo v neděli 13. října v pražském Jazz Docku a skupina zde v akustické podobě odehrála největší hity, které nashromáždila za téměř třicetiletou kariéru – Nikdy nic nebylo, Dáma s čápem nebo Nejkratší cesta.

Na písně Chicago a Škola se ke Stu zvířat připojil Márdi, frontman Vypsané fiXy, která se tohoto projektu zúčastnila jako jedna z prvních. Koncert bude k vidění na TV ÓCKO během vánočních svátků.

Bude se na co těšit, Sto zvířat platí za koncertní jistotu a jejich skladby dokážou rozhýbat publikum i v akustické podobě. Zpěvák Jan Kalina je navíc rozený frontman s nepřebernou zásobárnou vtipných průpovídek. Na pódiu se jeho živelný temperament skvěle snoubí s noblesním vystupováním zpěvačky Jany Jelínkové.

Další koncert z cyklu KB Acoustic stage si vyzkouší Anna K., která má s „odpojenou“ podobou svých písniček už dost zkušeností, viz její loňské a letošní akustické turné. Zazpívá 15. ledna v industriálním prostoru Jatka78 v Praze v Holešovicích.

„Velice se na to těším a díky tomu, že jsme vybrali unikátní a atypické místo, bude mít koncert o to větší atmosféru, svěřila se zpěvačka.