D.K.O a Theresia na Ibize

D.K.O a Theresia na Ibize | foto: Vojtěch Resler

TRENDY V KLIPECH: Finalisté dýdžejské soutěže se spojili a natočili klip

  • 0
Soutěž dýdžejů Desperados DJ No. 1 vyhrál v říjnu na Ibize slovenský producent a energický DJ, který si říká D.K.O. Na druhém místě skončila mladá dýdžejka a bubenice Theresia. Nakonec se rozhodli spojit síly a vydali společný videoklip. V hitparádě KitKat Óčko Chart se utkají o hlasy s novinkami od zpěvačky Simy, rapera Majka Spirita nebo skupiny John Wolfhooker.

D.K.O feat. Theresia – Holding On

Hlasujte v KitKat Óčko Chart

Pro všechny čtyři klipy můžete hlasovat v hitparádě KitKat Óčko Chart, kterou televize Óčko vysílá vždy ve čtvrtek od 15:00. Hlasování startuje po odhalení celého žebříčku v 16:55.

„Soutěž jsem sice vyhrál, ale domluvili jsme se tak, že jak vítězný klip, tak i track jsme udělali spolu s Theresií, která skončila druhá,“ vysvětlil D.K.O, proč je Holding On spoluprací obou finalistů.

Videoklip je poskládaný z ikonických míst Ibizy a začíná tím, že D.K.O vezme Theresii jako stopařku, se kterou pak míří na party. „Nejtěžší bylo, že jsem musel řídit auto. Mám sice řidičák, ale z řízení mám fóbii, takže když mě režisér posadil do auta, byly to těžké chvíle,“ svěřil se D.K.O, který je hostem aktuálního vydání hitparády na Óčku.

Majk Spirit – SavageS

Majk Spirit právě vydal desku Nový člověk 2.0 a na obal dal svou tříletou dceru Ariu. Nový člověk byl název prvního alba slovenského rapera, které vydal v roce 2011. Tehdy ho to vystřelilo mezi československou elitu, ale byl to jiný Majk. Nové album je dle jeho slov vyzrálejší a dospělejší, je obrazem toho, kam se posunul.

John Wolfhooker – Time To Let Go

„Někdy je potřeba doslova pohřbít minulost a pohnout se vpřed. Doufáme že tato skladba a její klip k tomu dopomůže těm, kteří to potřebují,“ říká zpěvák Martin Čupka. Píseň je z nového alba s názvem The New Past.

Sima – Bejby

Slovenská zpěvačka a raperka Simona Hegerová alias Sima na sebe upozornila v show Hlas Česko Slovenska. Od té doby vydala několik alb a desítky videoklipů. Ten nejnovější Bejby se stal jedničkou v hudebních trendech na YouTube.