Z filmu Muži v černém: Globální hrozba

Z filmu Muži v černém: Globální hrozba | foto: Falcon

Upocené vítězství. Čtvrtí Muži v černém našli 26 tisíc diváků

  • 1
Nejvyšší návštěvnost víkendových kin v Česku vykázal premiérový snímek Muži v černém: Globální hrozba. I když 26 tisíc diváků v rekordních 138 sálech znamená pro čtvrtý díl slavné série jen slabou výhru.

Nicméně v letně vyprázdněných kinech se herecky obměnění Muži v černém přece jen oddělili od svých konkurentů. Hraná verze animované pohádky Aladin měla na druhém místě deset tisíc návštěvníků a o pár set méně jich postačilo ke třetí příčce rodinnému příběhu Psí poslání 2.

Komiks X-Men: Dark Phoenix zůstal čtvrtý s necelými devíti tisíci diváků. Výrazně se na něj dotahovala předpremiéra očekávaného animovaného hitu Tajný život mazlíčků 2, která z limitovaného počtu sálů vytěžila přes šest tisíc diváků.

Zbylé novinky týdne pak už zůstaly hluboko v poli dvacetimístného víkendového žebříčku Unie filmových distributorů.

Americká komedie Rodiče na tahu odstartovala až na desáté pozici a francouzské sociální pracovnice z rovněž úsměvného snímku Neviditelné uzavíraly statistiku s pouhými 450 diváky.

Z domácích titulů bodovaly pouze dva, tragikomedie s Ivou Janžurovou v hlavní roli Teroristka a romantická komedie Ženy v běhu, jejíž tržby po dvaceti týdnech promítání překročily 190 milionů korun.


Témata: Iva Janžurová, kino